Sidan innehåller annonslänkar

Asko T208H.W

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Torktumlare T208H.W ASKO ASKOs torktumlare ä;r utrustad med avancerad vä;rmepumpsteknik och en mä;ngd olika funktioner som garanterar att din tvä;tt blir torr på; ett skonsamt och effektivt sä;tt. Med dess enkla anvä;ndning och stilrena design ä;r den en utmä;rkt lö;sning fö;r alla som vill ha det bä;sta fö;r sin tvä;tt.

Spara pengar och tid med torktumlare med vä;rmepumpsteknikTorktumlare T208H.W frå;n ASKO ä;r en kondenstumlare med vä;rmepumpsteknik som ger en hö;g energieffektivitet och en torkkapacitet på; upp till 8 kg.Den har en på;litlig och tyst kolborstfri motor som garanterar en lå;ng livslä;ngd och lå;ga driftskostnader.Med dess avancerade sensorkontroll och automatiska program fö;r anpassningsbar torknivå; – torrt till stryktorrt – kan du vara sä;ker på; att din tvä;tt alltid kommer att vara torr till perfektion. Funktioner som gö;r tvä;ttningen enkel och effektivT208H.Wä;r utrustad med Butterfly™drying, en unik teknik som eliminerar behovet av reversering och ger en jä;mn och effektiv torkning.Den har också; automatisk drä;nering som gö;r det enkelt att tö;mma kondensvattnet.Torktumlaren ä;r lä;tt att installera utan behov av rö;rdragning och passar ä;ven fö;r små; utrymmen då; den bara krä;ver en liten mä;ngd extern luft.

Anvä;ndarvä;nlig design och sä;kerhetASKOS torktumlare har en stor luckö;ppning på; 34 cm och en dö;rrö;ppningsvinkel på; 180° vilket gö;r det enkelt att ladda och tö;mma tvä;tt.Den har en tydlig LCD-display med visning av kvarvarande tid, och signal vid programslut, samt ett programminne. Ö;verhettningsskyddet och det termiska och elektroniska skyddet mot ö;verhettning ger dig en trygg och sä;ker torkning.Tumlaren har ä;ven knapplå;s fö;r extra sä;kerhet. .

Torktumlare från andra varumärken

Bosch WQG242ABSN

Torktumlare från Bosch

Här har vi samlat Torktumlare från Bosch.
Cylinda TK5570X

Torktumlare från Cylinda

Här har vi samlat Torktumlare från Cylinda.
Elvita CTT3810V

Torktumlare från Elvita

Utforska allt inom Torktumlare från Elvita.
Husqvarna QT27W82B

Torktumlare från Husqvarna

Här har vi samlat Torktumlare från Husqvarna.
Whirlpool FFT M22 9X2B EE

Torktumlare från Whirlpool

Se produkter inom Torktumlare från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024