Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CTT3810V

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Torktumlare CTT3810V Elvita Letar du efter en billig torktumlare som inte kompromissar med kvalitet och funktioner? Då; ä;r Elvita CTT3810V torktumlare det perfekta valet fö;r dig. Med en energiklass på; A++, ä;r denna vä;rmepumpstumlare ett kostnadseffektivt val fö;r ditt hushå;ll.

Må;ngsidig och lä;ttanvä;ndMed en torkkapacitet på; 8 kg och 16 valbara program, kan denna torktumlare hantera alla dina torkbehov. Den ä;r utrustad med en LED-display fö;r enkel anvä;ndning och ett barnlå;s fö;r extra sä;kerhet.

Smart och effektiv torkningElvita CTT3810V torktumlare ä;r inte bara en traditionell torktumlare. Den har en fö;rdrö;jningsfunktion som lå;ter dig bestä;mma nä;r tvä;tten ska vara klar, och en tid-funktion som lå;ter dig stä;lla in torktiden.

Dessutom har den ett skrynkelfritt-alternativ som fö;rhindrar att dina klä;der blir skrynkliga. Specialprogram fö;r alla dina behovDenna prisvä;rda torktumlare ä;r smart och effektiv, med flera instä;llningar fö;r att torka klä;der av bomull, syntet, blandade material eller ylle.

Den kan ä;ven hjä;lpa dig att frä;scha upp torra klä;der genom att lufta dem. Fö;r ö;kad effektivitet har torktumlaren specialprogram fö;r att torka sportklä;der, jeans, skjortor och sä;nglinne.

Designad fö;r ditt hemCTT3810V har en stilren design som passar in i alla hem. Den har en invä;ndig belysning fö;r att gö;ra det enklare att se nä;r du tar ut tvä;tten, och en LED-display och ett programvä;ljarvred fö;r att gö;ra det enkelt att vä;lja mellan de 16 torkprogrammen.

Så; om du letar efter en billig torktumlare som levererar på; alla fronter, ä;r Elvita CTT3810V det perfekta valet fö;r dig. Manual » .

Torktumlare från andra varumärken

Bosch WQG242ABSN

Torktumlare från Bosch

Här har vi samlat Torktumlare från Bosch.
Cylinda TK5570X

Torktumlare från Cylinda

Här har vi samlat Torktumlare från Cylinda.
Elvita CTT3810V

Torktumlare från Elvita

Utforska allt inom Torktumlare från Elvita.
Husqvarna QT27W82B

Torktumlare från Husqvarna

Här har vi samlat Torktumlare från Husqvarna.
Whirlpool FFT M22 9X2B EE

Torktumlare från Whirlpool

Se produkter inom Torktumlare från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024