Sidan innehåller annonslänkar

Grundig GTPE59E23CBN

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Torktumlare GTPE59E23CBN Grundig Stilren och modern vä;rmepumpstorktumlare med stor kapacitetGTPE59E23CBN frå;n Grundig ä;r en stilren, energieffektiv vä;rmepumpstorktumlare med stor kapacitet. Nå;got som ofta efterfrå;gas ä;r en enkel maskin att manö;vrera och det få;r du i denna hö;gkvalitativa torktumlare.

Den har plats fö;r hela 9 kg tvä;tt och har belysning i trumman. Den har också; en tydlig display som gö;r det enkelt att se vilka instä;llningar man gjort.

Fö;r att den ska bli så; energieffektiv som mö;jligt sitter det sensorer i trumman som hela tiden har koll på; fuktigheten som gö;r att den inte gå;r lä;ngre ä;n nö;dvä;ndigt. Har du ont om tid finns också; ett expressprogram som bara tar 14 minuter (0.5 kg) t ex två; skjortor.

Proscent fö;r vä;ldoftande tvä;ttNu behö;ver du inte anvä;nda skö;ljmedel fö;r att få; en trevlig doft i dina plagg. Torktumlaren har Proscent-teknologi som ger dig naturligt frä;sch och vä;ldoftande tvä;tt ä;ven efter torkning.

Tekniken bygger på; att du lä;gger i en doftkapsel vid filtret. Kapslarna finns i tre olika dofter - hav, blommor och fresh och de rä;cker upp till 20 torkcykler.

Fö;rhindrar skrynklorNä;r torkprogrammet ä;r slut hö;rs en ljudsignal. Om du inte tar ut tvä;tten direkt nä;r programmet ä;r klart kommer ett automatiskt antiskrynkelprogram att starta.

Detta på;gå;r i 2 timmar fö;r att fö;rhindra att du få;r onö;diga veck på; plaggen. TrummanTumlarens trumma i rostfritt stå;l roterar å;t bå;da hå;ll och har dessutom fö;rsetts med LED belysning.

Volymen ä;r på; hela 110 liter. Modern och rejä;l luckaTumlaren har en vä;ndbar glaslucka som ä;r rejä;lt tilltagen fö;r enkel i- och urlastning av tvä;tt.

De viktigaste innovationerna som Grundig gö;r ä;r de som bidrar till mer hå;llbara produkter. En av å;tgä;rderna ä;r att anvä;nda mer å;tervunnen plast i produktionen.

Plastkomponenterna i den hä;r torktumlaren bestå;r av minst 15 % å;tervunnen plast. Grundig HygieneCareä;r speciellt utvecklad fö;r kä;nslig hud.

Programmet steriliserar klä;derna och tar bort fö;rekomsten av dammkvalster och pollen. HygieneCare-programmet har också; testats och godkä;nts av Allergy UK (British Allergy Foundation).

HygieneRefresh-programmet ger hygieniska resultat med en temperatur på; ö;ver 56 grader i cirka 2 timmar. Programmet lä;mpar sig bä;st med en mindre kapacitet på; ca 1,5 kg.

Xpress Supershort-programmet ä;r perfekt att anvä;nda nä;r du har brå;ttom och behö;ver en snabb uppfrä;schning av klä;der som inte ä;r smutsiga. Det frä;schar upp 0,5 kg plagg på; bara 14 minuter.

Programmet ä;r perfekt fö;r att frä;scha upp lite anvä;nda klä;der eller nä;r du kö;per nya klä;der som behö;ver tvä;ttas innan de anvä;nds. Nä;r torktumlaren placeras bredvid tvä;ttmaskinenä;r det mycket praktiskt att byta dö;rrö;ppningssida så; att du enkelt kan lä;gga in de tvä;ttade klä;derna i torktumlaren.

Praktiskt ljus i trummangö;r det lä;ttare att se och ser till att du inte glö;mmer nå;got. Utomhus- och trä;ningsklä;derbehö;ver extra uppmä;rksamhet fö;r att inte fö;rlora i kvalitet.

Det sä;rskilda utomhus-/sportprogrammet tar hand om detta och hjä;lper ä;ven till att skydda GoreTex-funktionen i klä;derna. Tä;cken och dunklä;der må;ste också; tvä;ttas då; och då;.

Ofta ä;r det besvä;rligt och ibland kä;nns det riskabelt med tanke på; att produkterna kan fö;rstö;ras - och slutligen å;tergå;r de kanske inte till sin ursprungliga form efter torkning. Du behö;ver inte oroa dig fö;r det lä;ngre.

Torktumlare från andra varumärken

Bosch WQG242ABSN

Torktumlare från Bosch

Här har vi samlat Torktumlare från Bosch.
Cylinda TK5570X

Torktumlare från Cylinda

Här har vi samlat Torktumlare från Cylinda.
Elvita CTT3810V

Torktumlare från Elvita

Utforska allt inom Torktumlare från Elvita.
Husqvarna QT27W82B

Torktumlare från Husqvarna

Här har vi samlat Torktumlare från Husqvarna.
Whirlpool FFT M22 9X2B EE

Torktumlare från Whirlpool

Se produkter inom Torktumlare från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024