Sidan innehåller annonslänkar

Grundig GTPE79E23EW

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Torktumlare GTPE79E23EW Grundig Stilren och modern vä;rmepumpstorktumlare med å;ngfunktion och wifiGTPE79E23EW frå;n Grundig ä;r en energieffektiv vä;rmepumpstorktumlare i stilren och modern fö;rpackning. Nå;got som ofta efterfrå;gas ä;r en enkel maskin att manö;vrera och det få;r man verkligen i denna genuint byggda tumlare med hö;g kvalitetsfaktor.

Den har plats fö;r hela 9kg tvä;tt och har belysning i trumman. Den har också; en tydlig display som gö;r det enkelt att se vilka instä;llningar man gjort.

Fö;r att den ska bli så; energieffektiv som mö;jligt sitter det sensorer i trumman som hela tiden har koll på; fuktigheten som gö;r att den inte gå;r lä;ngre ä;n nö;dvä;ndigt. En bonusfunktion på; den tumlare ä;r att den har å;ngfunktion.

Å;ngan har en god fö;rmå;ga att å;terstä;lla fibrernas struktur i dina klä;der och gö;r att det blir vä;ldigt lä;tt att stryka efter en torkning. Proscent fö;r vä;ldoftande tvä;ttNu behö;ver du inte anvä;nda skö;ljmedel fö;r att få; en trevlig doft i dina plagg.

Torktumlaren har Proscent-teknologi som ger dig naturligt frä;sch och vä;ldoftande tvä;tt ä;ven efter torkning. Tekniken bygger på; att du lä;gger i en doftkapsel vid filtret.

Kapslarna finns i tre olika dofter -hav, blommor och fresh och de rä;cker upp till 20 torkcykler. Fö;rhindrar skrynklorNä;r torkprogrammet ä;r slut hö;rs en ljudsignal.

Om du inte tar ut tvä;tten direkt nä;r programmet ä;r klart kommer ett automatiskt antiskrynkelprogram att starta. Detta på;gå;r i 2 timmar fö;r att fö;rhindra att du få;r onö;diga veck på; plaggen.

TrummanTumlarens trumma i rostfritt stå;l roterar å;t bå;da hå;ll och har dessutom fö;rsetts med LED belysning. Volymen ä;r på; hela 110 liter.

Modern och rejä;l luckaTumlaren har en vä;ndbar glaslucka som ä;r rejä;lt tilltagen fö;r enkel i- och urlastning av tvä;tt. De viktigaste innovationerna som Grundig gö;r ä;r de som bidrar till mer hå;llbara produkter.

En av å;tgä;rderna ä;r att anvä;nda mer å;tervunnen plast i produktionen. Plastkomponenterna i den hä;r torktumlaren bestå;r av minst 15 % å;tervunnen plast.

Å;nga finns ofta i tvä;ttmaskiner, men ä;ven i torktumlare. Den ger effektiva resultat på; ett skonsamt sä;tt.

Tekniken fö;rhindrar rynkor på; klä;derna nä;r du anvä;nder standardprogrammen, så; att du kan ä;gna mindre tid å;t att stryka. Små; doftkapslar som ger klä;derna en frä;sch doft medan de ligger i torktumlaren.

Torkcykeln ä;r kä;nd fö;r att minska den frä;scha doften frå;n klä;der som har varit i tvä;ttmaskinen med tvä;ttmedel eller mjukgö;rare. ProScent-kapslarna kö;ps separat och du kan vä;lja mellan 3 olika dofttyper.

Varje kapsel fö;rvä;ntas hå;lla i ungefä;r 20 cykler. Grundig HygieneCareä;r speciellt utvecklad fö;r kä;nslig hud.

Programmet steriliserar klä;derna och tar bort fö;rekomsten av dammkvalster och pollen. HygieneCare-programmet har också; testats och godkä;nts av Allergy UK (British Allergy Foundation).

HygieneRefresh-programmet ger hygieniska resultat med en temperatur på; ö;ver 56 grader i cirka 2 timmar. Programmet lä;mpar sig bä;st med en mindre kapacitet på; ca 1,5 kg.

Xpress Supershort-programmet ä;r perfekt att anvä;nda nä;r du har brå;ttom och behö;ver en snabb uppfrä;schning av klä;der som inte ä;r smutsiga. Det frä;schar upp 0,5 kg plagg på; bara 14 minuter.

Programmet ä;r perfekt fö;r att frä;scha upp lite anvä;nda klä;der eller nä;r du kö;per nya klä;der som behö;ver tvä;ttas innan de anvä;nds. Den hä;r torktumlaren kan anslutas till WiFi.

Genom att ladda ner HomeWhiz-appen på; din telefon kan du få; ett antal fö;rdelar av din uppkopplade torktumlare. Det finns 5 ytterligare program tillgä;ngliga och du kan enkelt lä;ra dig mer om din produkt och hur du anvä;nder den.

Nä;r torktumlaren placeras bredvid tvä;ttmaskinenä;r det mycket praktiskt att byta dö;rrö;ppningssida så; att du enkelt kan lä;gga in de tvä;ttade klä;derna i torktumlaren. Praktiskt ljus i trummangö;r det lä;ttare att se och ser till att du inte glö;mmer nå;got.

Utomhus- och trä;ningsklä;derbehö;ver extra uppmä;rksamhet fö;r att inte fö;rlora i kvalitet. Det sä;rskilda utomhus-/sportprogrammet tar hand om detta och hjä;lper ä;ven till att skydda Gore-Tex-funktionen i klä;derna.

Tä;cken och dunklä;der må;ste också; tvä;ttas då; och då;. Ofta ä;r det besvä;rligt och ibland kä;nns det riskabelt med tanke på; att produkterna kan fö;rstö;ras - och slutligen å;tergå;r de kanske inte till sin ursprungliga form efter torkning.

Du behö;ver inte oroa dig fö;r det lä;ngre. Programmet fö;r tä;cken/dunklä;der ä;r utformat fö;r att ta sä;rskild hand om den hä;r typen av produkter, så; att de fö;rblir bekvä;ma och fina ä;ven efter torkning. .

Torktumlare från andra varumärken

Bosch WQG242ABSN

Torktumlare från Bosch

Här har vi samlat Torktumlare från Bosch.
Cylinda TK5570X

Torktumlare från Cylinda

Här har vi samlat Torktumlare från Cylinda.
Elvita CTT3810V

Torktumlare från Elvita

Utforska allt inom Torktumlare från Elvita.
Husqvarna QT27W82B

Torktumlare från Husqvarna

Här har vi samlat Torktumlare från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024