Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QT59B93A

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Torktumlare QT59B93A Husqvarna TorktumlareQT59B93A frå;n Husqvarnaä;r utrustad med vä;rmepumpsteknik som ger upp till 40 % energibesparing och en oö;verträ;ffad energieffektivitet. Tumlaren har en invertermotor och en imponerande kapacitet på; 9 kg tvä;tt.

Den har en elektronisk fuktavkä;nning som sä;kerstä;ller att programmet avslutas automatiskt nä;r klä;derna ä;r torra fö;r att minimera onö;dig elfö;rbrukning. Dessutom erbjuder den tidsstyrda torkprogram som ett tillä;gg till de automatiska programmen.

Bä;ttre sikt och anvä;ndarvä;nlighet med inbyggd belysningInuti trumman på; Husqvarna torktumlaren QT59B93A finns det en inbyggd belysning som ger dig bä;sta mö;jliga sikt under i- och urlastning. Fä;rre skrynklor med skonsam trumma och reverserande trumgå;ngHusqvarna har utformat en skonsam ProTex-trumma som ä;r specialdesignad fö;r att ta hand om dina klä;der på; ett effektivt sä;tt och minska skrynklor.

Den mö;nstrade trumman mö;jliggö;r ett optimalt luftflö;de och fö;rhindrar att klä;derna trasslar ihop sig. Dessutom anvä;nder torktumlaren en reverserande trumgå;ng som hå;ller klä;derna isä;r och motverkar skrynklor.

Planera din torkning med fö;rdrö;jd start Med torktumlarens fö;rdrö;jda startfunktion kan du enkelt planera torkningen av dina klä;der och stä;lla in starttiden på; en ö;nskad tidpunkt, så; att du kan dra nytta av lä;gre elpriser eller ha torra klä;der klara nä;r du kommer hem frå;n jobbet. Specialprogram fö;r optimal torkning av alla typer av klä;der och textilierTorktumlaren har ett urval av specialprogram som ä;r utformade fö;r att ta hand om olika typer av klä;der och textilier.

Bland programmen finns Sä;ngklä;der, Bomull Eco, Bomull, Fintvä;tt, Dunjacka, Mix EasyDry, Outdoor, Silke, Syntet och Ull. Med dessa program kan du vara sä;ker på; att dina klä;der torkas på; bä;sta mö;jliga sä;tt.

Tillbehö;r fö;r en smidigare torkningEn avloppsslang ingå;r som tillbehö;r till torktumlaren fö;r att underlä;tta avloppskopplingen. Fö;r att montera torktumlaren och tvä;ttmaskin på; varandra och spara utrymme i tvä;ttstugan kan en monteringssats fö;r tvä;ttpelare kö;pas som tillbehö;r. .

Torktumlare från andra varumärken

Bosch WQG242ABSN

Torktumlare från Bosch

Här har vi samlat Torktumlare från Bosch.
Cylinda TK5570X

Torktumlare från Cylinda

Här har vi samlat Torktumlare från Cylinda.
Elvita CTT3810V

Torktumlare från Elvita

Utforska allt inom Torktumlare från Elvita.
Husqvarna QT27W82B

Torktumlare från Husqvarna

Här har vi samlat Torktumlare från Husqvarna.
Whirlpool FFT M22 9X2B EE

Torktumlare från Whirlpool

Se produkter inom Torktumlare från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024