Sidan innehåller annonslänkar

Siemens extraKlasse WQ45G2ADDN

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Torktumlare WQ45G2ADDN Siemens extraKlasse Siemens extraKlasse iQ500 WQ45G2ADDNä;r en toppmodern vä;rmepumpstumlare som erbjuder exceptionell energieffektivitet och skonsam torkning fö;r en mä;ngd olika material. Med sin imponerande energiklass A++, uppnå;r denna torktumlare en hö;g energieffektivitet vilket inte bara ä;r bra fö;r miljö;n utan ä;ven fö;r din plå;nbok.

Denna effektivitet uppnå;s genom vä;rmepumpsteknik som å;teranvä;nder vä;rme under torkningsprocessen, vilket minskar den totala energifö;rbrukningen. Sjä;lvrengö;rande kondensor och autoDry-teknikEtt av de mest framträ;dande kä;nnetecknen fö;r denna torktumlare ä;r dess sjä;lvrengö;rande kondensor.

Denna funktion tar automatiskt bort ludd som samlas under torkprocessen, vilket inte bara sparar tid utan också; sä;kerstä;ller att maskinen fortsä;tter att fungera effektivt och energisnå;lt. Kombinerat med autoDry-tekniken, som anvä;nder avancerade fuktighetssensorer fö;r att noggrant och skonsamt torka klä;der till ö;nskad grad, skyddar det dina klä;der frå;n ö;verhettning och krympning.

Anvä;ndarvä;nliga funktioner och flexibla programDenna torktumlare ä;r utformad med anvä;ndarvä;nlighet i å;tanke, och det visas tydligt genom dess intuitiva touchControl-knappar och stora LED-display som ger enkel å;tkomst till alla dess funktioner och program. Torktumlaren har en rad program som bomull, easy care, och specialprogram som Skjortor, Handdukar, och Sport, vilket gö;r den tillrä;ckligt må;ngsidig fö;r att hantera alla typer av textilier.

Med speedPack-funktionen kan du ä;ven njuta av snabbare torkcykler, vilket ä;r perfekt nä;r du har brå;ttom. Design och ytterligare funktionerSiemens extraKlasse iQ500WQ45G2ADDN ä;r inte bara funktionell utan har också; en snygg modern design.

Torktumlaren har en stor ö;ppning fö;r enkel lastning och tö;mning, och dess antiVibration Design garanterar en jä;mnare och tystare gå;ng. Fö;r extra bekvä;mlighet ä;r den utrustad med en yllekorg och en funktion fö;r sportskotorkning, vilket gö;r den idealisk fö;r aktiva hushå;ll. .

Torktumlare från andra varumärken

Siemens WZ20300

Torktumlare från Siemens

Här har vi samlat Torktumlare från Siemens.
Asko T208C.W

Torktumlare från Asko

Utforska allt inom Torktumlare från Asko.
Cylinda TK5570X

Torktumlare från Cylinda

Här har vi samlat Torktumlare från Cylinda.
Elvita CTT3810V

Torktumlare från Elvita

Utforska allt inom Torktumlare från Elvita.
Bosch WQG242ABSN

Torktumlare från Bosch

Här har vi samlat Torktumlare från Bosch.
Grundig GTPE58E11N

Torktumlare från Grundig

Missa inga bra priser på Torktumlare från Grundig.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024