Sidan innehåller annonslänkar

Siemens extraKlasse WQ45G2AFDN

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Torktumlare WQ45G2AFDN Siemens extraKlasse Upptä;ck Siemens extraKlasse iQ500 WQ45G2AFDN, en torktumlare dä;r hö;g effektivitet mö;ter imponerande design. Nya dimensioner av torkningSiemens extraKlasse WQ45G2AFDN ä;r inte bara en torktumlare.

Med sin vä;rmepumpsteknik och A++ energiklass sä;kerstä;ller den en effektiv och energisnå;l torkning. Smart och skonsamt fö;r dina klä;derMed den elektroniska fuktavkä;nningen autoDry torkas dina klä;der skonsamt till perfektion.

Oavsett om det ä;r bomull eller syntetiskt, garanterar den precision i varje torkcykel. Spara tid och energi med speedPackTack vare speedPack-tekniken kan du snabbtorka dina klä;der utan att kompromissa med torkresultatet.

Fö;r de dagar nä;r tiden ä;r knapp! Design och anvä;ndarvä;nlighet i centrumMed sin eleganta vita fä;rg, stora LED-display och softDry-system erbjuder denna torktumlare en kombination av stil och funktionalitet.Siemens extraKlasse iQ500 WQ45G2AFDN har touchControl-knappar som gö;r den enkel och anvä;ndarvä;nlig Fö;r en sä;krare och smartare vardagBarnspä;rr, LED-belysning i trumman och sjä;lvrengö;rande kondensor ä;r bara nå;gra av de smarta funktioner som gö;r ditt liv enklare och sä;krare.

SkrynkelskyddMed Siemens extraKlasse WQ45G2AFDN behö;ver du inte lä;ngre oroa dig fö;r skrynkliga klä;der nä;r du tar dem ur torktumlaren. Den innovativa funktionen skrynkelskydd ser till att dina klä;der hå;lls i rö;relse upp till 120 minuter efter programmets slut, vilket fö;rhindrar att oö;nskade skrynklor uppstå;r.

Torktumlare från andra varumärken

Siemens WZ20300

Torktumlare från Siemens

Här har vi samlat Torktumlare från Siemens.
Asko T208C.W

Torktumlare från Asko

Utforska allt inom Torktumlare från Asko.
Cylinda TK5570X

Torktumlare från Cylinda

Här har vi samlat Torktumlare från Cylinda.
Elvita CTT3810V

Torktumlare från Elvita

Utforska allt inom Torktumlare från Elvita.
Bosch WQG242ABSN

Torktumlare från Bosch

Här har vi samlat Torktumlare från Bosch.
Grundig GTPE58E11N

Torktumlare från Grundig

Missa inga bra priser på Torktumlare från Grundig.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024