Sidan innehåller annonslänkar

Siemens extraKlasse WQ45G2AGDN

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Torktumlare WQ45G2AGDN Siemens extraKlasse Nä;r det gä;ller torktumlare ä;r Siemens extraKlasse iQ500 WQ45G2AGDN en sann mä;stare i effektivitet och innovation. Denna imponerande vä;rmepumpstumlare, i en stilren vit finish, ä;r designad fö;r att inte bara fö;renkla din tvä;ttrutin utan också; gö;ra den mer energieffektiv.

Innovativ rengö;ring och torkningEn av de mest anmä;rkningsvä;rda egenskaperna hos denna torktumlare ä;r dess sjä;lvrengö;rande kondensor. Denna smarta funktion tar hand om ludd som samlas under torkningsprocessen, vilket innebä;r att du sparar vä;rdefull tid och energi som annars skulle gå; å;t till manuell rengö;ring.

Tillsammans med autoDry-teknologin, som noggrant ö;vervakar fuktnivå;n i klä;derna och justerar torktiden dä;refter, kan du vara sä;ker på; att dina klä;der alltid torkas skonsamt och effektivt. Energisnå;l och miljö;vä;nligEnergifö;rbrukningen ä;r en annan viktig aspekt att ö;vervä;ga nä;r man vä;ljer en torktumlare.

Med en energiklassificering på; A+++, ä;r Siemens extraKlasseWQ45G2AGDN en av marknadens mest energieffektiva modeller. Det betyder inte bara lä;gre elrä;kningar utan också; ett minskat miljö;avtryck.

Och med speedPack, som erbjuder snabbare torkning, blir din tvä;ttrutin bå;de mer effektiv och energisnå;l. Anpassningsbar torkning fö;r varje behovFö;r familjer och de med varierande tvä;ttbehov, ä;r trumvolymen på; 112 liter och ett urval av anpassningsbara program perfekta.

Vare sig det gä;ller skjortor, handdukar eller kä;nsliga material som ylle och underklä;der, finns det ett specialprogram som passar. Dessutom ä;r touchControl-knapparna och den stora LED-displayen inte bara anvä;ndarvä;nliga, utan ger också; full kontroll ö;ver varje torkcykel.

Anvä;ndarvä;nlighet och sä;ker designDet ä;r också; vä;rt att notera attSiemens extraKlasseWQ45G2AGDN ä;r utformad med anvä;ndarvä;nlighet och sä;kerhet i å;tanke. Med funktioner som barnlå;s, antiVibration Design fö;r minskad ljudnivå; och en stabil drift, samt softDry-systemet som skyddar klä;derna under torkning, erbjuder denna torktumlare en sä;ker och tyst anvä;ndning. .

Torktumlare från andra varumärken

Bosch WQG242ABSN

Torktumlare från Bosch

Här har vi samlat Torktumlare från Bosch.
Cylinda TK5570X

Torktumlare från Cylinda

Här har vi samlat Torktumlare från Cylinda.
Elvita CTT3810V

Torktumlare från Elvita

Utforska allt inom Torktumlare från Elvita.
Husqvarna QT27W82B

Torktumlare från Husqvarna

Här har vi samlat Torktumlare från Husqvarna.
Whirlpool FFT M22 9X2B EE

Torktumlare från Whirlpool

Se produkter inom Torktumlare från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024