Sidan innehåller annonslänkar

Sharp 65FN2 65" 4K Ultra HD Android

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

SHARP 65" - 65FN2EA 4K Ultra HD Android TV Sharp 65FN2EA ä;r en 65-tums 4K Ultra HD TV som erbjuder en kombination av fantastisk bildkvalitet och smarta funktioner. Med sin stora skä;rm och avancerade bildteknik ä;r den idealisk fö;r filmä;lskare, gamers och alla som vill ha en uppslukande TV-upplevelse.

Storlek och upplö;sning65 tum med en upplö;sning på; 3840 x 2160 pixlar, vilket ger en kristallklar och verklighetstrogen bild. Active Motion 800Fö;rbä;ttrar bildkvaliteten genom att reducera rö;relseoskä;rpa, vilket ä;r perfekt fö;r actionfyllda filmer och sport.

Android TVGer tillgå;ng till ett brett utbud av appar och streamingtjä;nster, vilket gö;r det enkelt att hitta underhå;llning fö;r alla smaker. Digitala mottagareKompatibel med olika digitala format som DVB-C, DVB-S2, DVB-T och DVB-T2, vilket sä;kerstä;ller bred tillgä;nglighet av kanaler.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024