Sidan innehåller annonslänkar

Asko W2084C.W/3

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin W2084C.W/3 ASKO ASKOs vita tvä;ttmaskin ä;r utformad fö;r att gö;ra livet enklare och tvä;tten effektivare. Med sin hö;ga kapacitet och må;nga program ä;r den den perfekta lö;sningen fö;r alla hushå;ll som vill ha en på;litlig och anvä;ndarvä;nlig tvä;ttmaskin.Med ASKO Classic W2084C.W/3kan du njuta av en vibrationsfri tvä;ttning med innovativ teknik och praktiska funktioner.

Hö;g kapacitet och minimal vibrationASKO W2084C.W/3 har en tvä;ttkapacitet på; 8 kg, vilket gö;r att du kan tvä;tta stora mä;ngder tvä;tt på; en gå;ng. Den ä;r ä;ven utrustad med QuattroConstruction™, vilket minimerar vibrationer under centrifugering och gö;r att maskinen ä;r praktiskt taget vibrationsfri vid hö;ga varvtal.

Må;nga program fö;r olika behovMed 15 noggrant utformade program har ASKO W2084C.W/3 ett program fö;r alla typer av tvä;tt. Allt frå;n bomull och syntet till ylle och handtvä;tt.

Det finns ä;ven ett energisnå;lt eco-program och en quick-wash-funktion fö;r mindre mä;ngder tvä;tt som ska tvä;ttas snabbt. Enkel att anvä;ndaASKO W2084C.W/3 har ett anvä;ndarvä;nligt grä;nssnitt med LCD-display och mö;jlighet att stä;lla in tvä;ttid och programstart upp till 24 timmar i fö;rvä;g.

Dessutom ä;r den utrustad med en resttidsindikator som visar hur lå;ng tid det ä;r kvar tills tvä;tten ä;r klar. Hå;llbarhet och miljö;medvetenhetASKO W2084C.W/3 ä;r en del av Classic-serien frå;n ASKO, och ä;r designad fö;r att vara bå;de hå;llbar och miljö;vä;nlig.

Den har en kolborstfri motor, vilket minskar energifö;rbrukningen och fö;rlä;nger livslä;ngden. Praktiska funktioner fö;r en smidig tvä;ttupplevelseTvä;ttmaskinen har flera praktiska funktioner som underlä;ttar tvä;ttupplevelsen.

Med en stor luckö;ppning på; 31 cm och en dö;rrö;ppningsvinkel på; 110° ä;r det enkelt att få; i och ur tvä;tten, och den s k Steel Seal-luckan ä;r hygieniskt utformad. Tvä;ttmedelsfacket har också; en praktisk avdelning fö;r flytande tvä;ttmedel och det finns flera tillval som justerbar centrifugeringshastighet och extra skö;ljning. .

Tvättmaskiner från andra varumärken

Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024