Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda FT3452

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin FT3452 Cylinda FT3452 frå;n Cylindaä;r en prisvä;rd frontmatad tvä;ttmaskin, perfekt fö;r den som sö;ker en billig tvä;ttmaskin utan att kompromissa med kvaliteten. Med sitt nä;tta format och tydliga kontroller ä;r det en tvä;ttmaskin som ä;r lä;tt att anvä;nda.

Spara energi, vatten och pengarCylinda FT3452 ä;r en tvä;ttmaskin som inte slö;sar på; dina resurser. Den ä;r utrustad med en mä;ngdkontroll-funktion som anpassar vattenmä;ngden baserat på; mä;ngden tvä;tt du lä;gger i.

Nä;r du lastar maskinen till halv kapacitet kä;nner den av det och anpassar sig dä;refter, vilket gö;r den till en resurseffektiv och billig tvä;ttmaskin. Prisvä;rd tvä;ttmaskin med må;nga programÄ;ven om Cylinda FT3452 ä;r en tvä;ttmaskin i den lä;gre prisklassen, erbjuder den hela 15 olika tvä;ttprogram.

Detta inkluderar ett energisparande snabbprogram, ett specialprogram fö;r skjortor fö;r att minimera skrynklor, samt sport- och intensivprogram fö;r de mer utmanande tvä;ttlassen. Dessutom kan du anvä;nda praktiska tillval som fö;rdrö;jd start.

TrygghetCylinda FT3452 ger dig inte bara fö;rdelen av en billig tvä;ttmaskin, den erbjuder också; sä;kerhetsfunktioner som barnspä;rr på; programvalen och ett vattenskyddssystem. Barnlå;set fö;rhindrar att barn oavsiktligt ä;ndrar på; ett på;gå;ende program, vilket ger dig extra trygghet.

Tvättmaskiner från andra varumärken

Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Whirlpool.
Smeg Tvättmaskin LBI147 (Vit)

Tvättmaskiner från Smeg

Missa inga bra priser på Tvättmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024