Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda FTA6484C

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin FTA6484C Cylinda Upptä;ck den ultimata tvä;ttmaskinen med Cylinda FTA6484C. Med en kapacitet på; 8 kg passar denna tvä;ttmaskin fö;r ett hushå;ll med 4 personer.

Tvä;ttmaskinen har 1400 varvs centrifugering fö;r att korta ner torktiden. Men det ä;r inte allt, med trumrengö;ring, å;ngprogram och extra skö;ljning har du ä;ven mö;jlighet att vä;lja till funktioner som gö;r tvä;tten ä;nnu enklare.Fjä;rrstyrning ä;r också; mö;jligt med hjä;lp av Bluetooth-anslutningen.

Effektiv tvä;ttMed expresstvä;tten på; bara 14 minuter och tidspar-funktionen kan du tvä;tta snabbt och effektivt. Autodos - enkel och effektiv doseringCylinda FTA6484C ä;r utrustad med den bekvä;ma funktionen Autodos, som automatiskt mä;ter och doserar tvä;ttmedel, så; att du alltid få;r en perfekt rengö;ring.Tvä;ttmaskinen har Autodos fö;r bå;de flytande tvä;ttmedel och skö;ljmedel som rä;cker upp till 20 tvä;ttar.

Du slipper oroa dig fö;r mä;ngden av tvä;ttmedel eller skö;ljmedel, Autodos tar hand om det å;t dig. Fjä;rrstyr med BluetoothMed tvä;ttmaskinens Bluetooth-anslutning kan du fjä;rrstyra maskinen och starta, stä;lla in och ö;vervaka den frå;n din smartphone eller surfplatta, vilket gö;r det bekvä;mt och smidigt att hantera tvä;tten.

Extra skö;ljningTvä;ttmaskinen har en funktion fö;r extra skö;ljning. Genom att tillä;mpa en extra skö;ljning kan du fö;rsä;kra dig om att allt tvä;ttmedel och andra rester ä;r helt borttagna frå;n tvä;tten.

Tvättmaskiner från andra varumärken

Asko W2096R.W

Tvättmaskiner från Asko

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Asko.
Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Grundig GWPE58E415W

Tvättmaskiner från Grundig

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Grundig.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024