Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux EW7F7649U2

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin 700 SteamCare UniversalDose 9 kg EW7F7649U2 Electrolux Electrolux tvä;ttmaskin 700 SteamCare UniversalDose 9 kg EW7F7649U2 ä;r en hö;gpresterande tvä;ttmaskin med en rad anvä;ndbara funktioner som ä;r idealiska fö;r en familj. Elegant och prydlig på; ett ö;gonblickMed det innovativa SteamCare-systemet i EW7F7649U2 PerfectCare 700-tvä;ttmaskinen avslutar du varje tvä;ttprogram med å;nga.

Detta minskar strykbehovet med en tredjedel – lä;ttare fö;r dig att se till att plaggen ä;r snygga och prydliga. UniversalDose – enkel dosering av tvä;ttmedel och kraftfull rengö;ringMed UniversalDose-funktionen på; denna tvä;ttmaskin få;r du optimal dosering av tvä;ttmedel och en enklare tvä;ttupplevelse.

UniversalDose ä;r utformad fö;r att rymma alla typer av tvä;ttmedel, inklusive PODS, och har ett unikt tvä;ttmedelsfack som anvä;nder skrä;ddarsydda vattenstrå;lar fö;r att mjuka upp och genomträ;nga PODS-kapslar. Detta aktiverar dem 60 % snabbare ä;n om de anvä;nds i trumman, vilket ger extra kraft fö;r att ta bort flä;ckar i kalla och snabba tvä;ttar på; bara en timme.

På; detta sä;tt tar tvä;ttmaskinen hand om dina klä;der samtidigt som den tar hä;nsyn till planeten. Fö;rbä;ttra tvä;ttresultatet och fö;rlä;ng plaggens livslä;ngd med SensiCareViktavkä;nningen SensiCare gö;r att maskinen kan anpassa tvä;ttprogrammet efter mä;ngden tvä;tt som behö;ver tvä;ttas och garanterar dä;rmed bä;sta mö;jliga resultat.

SensiCare Systemet fö;rhindrar att klä;der tvä;ttas fö;r lä;nge och sä;kerstä;ller att plaggen bevaras lä;ngre. Frä;scha klä;der med 96 % mindre vattenUpplev den hä;rliga kä;nslan av nytvä;ttade klä;der samtidigt som du sparar ö;ver 40 liter vatten per tvä;tt med hjä;lp av å;ngfunktionen.

Genom att frä;scha upp dina favoritklä;der med å;nga ö;kar du plaggens livslä;ngd samtidigt som du bidrar till en hå;llbar framtid. Fö;r att få; en extra frä;sch kä;nsla kan du ä;ven addera en doft.

Bli av med allergener och bakterier med Swissatest-certifierade Anti-Allergy-programmet Med Anti-Allergy programmet på; Electrolux 700 SteamCare, som ä;r Swissatest-certifierat, kan du enkelt och effektivt ta bort mer ä;n 99,99 % av bakterier och virus frå;n dina klä;der. Genom att kombinera en 60 °C tvä;tt- och å;ngcykel blir klä;derna mer hygieniska och rena samtidigt som antalet allergener minskar.

Med Electrolux 700 SteamCare få;r du en tvä;ttmaskin som tar hand om bå;de dig och dina klä;der. Ett brett utbud av tvä;ttprogram fö;r alla dina behovElectrolux 700 SteamCare erbjuder ett brett utbud av tvä;ttprogram som passar alla dina tvä;ttbehov.

Tvättmaskiner från andra varumärken

Asko W2096R.W

Tvättmaskiner från Asko

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Asko.
Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Grundig GWPE58E415W

Tvättmaskiner från Grundig

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Grundig.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024