Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CTM1612V

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin CTM1612V Elvita ElvitaCTM1612V ä;r en lä;ttskö;tt och prisvä;rd tvä;ttmaskin med en kapacitet på; 6 kg. Den kommer med en anvä;ndarvä;nlig kontrollpanel fö;r smidig å;tkomst och ö;versikt av alla instä;llningar, vilket gö;r den till ett utmä;rkt val fö;r den som sö;ker en billig men funktionell tvä;ttmaskin.

En mä;ngd program och funktioner fö;r olika behovElvita CTM1612V, en budgetvä;nlig tvä;ttmaskin, erbjuder dig hela 23 valbara program, inklusive 3 snabbprogram på; 15, 30 och 45 minuter. Med sä;rskilt anpassade alternativ fö;r olika material, som bomull och ö;mtå;liga textilier, samt ett ECO-tvä;ttprogram, blir tvä;tten enkel och skonsam.

Fö;rdrö;jd startDenna prisvä;rda tvä;ttmaskin har ett program fö;r fö;rdrö;jd start med "Ends In"-funktionen, vilket lå;ter dig stä;lla in en timer fö;r tvä;tten att starta inom 3, 6 eller 9 timmar. Trumrengö;ringFö;r att hå;lla din maskin i toppskick erbjuder den också; en Drum Clean-funktion fö;r rengö;ring av trumma och slang.

Ö;kad sä;kerhetÄ;ven som en billig tvä;ttmaskin, ger Elvita CTM1612V dig ö;kad sä;kerhet med ett barnlå;s. Miljö;hä;nsynDessutom tar denna miljö;vä;nliga tvä;ttmaskin hä;nsyn till miljö;n med sitt energieffektiva ECO-tvä;ttprogram, vilket gö;r den till ett bra val fö;r den budgetmedvetna konsumenten som också; vill gö;ra hå;llbara val.

Tvättmaskiner från andra varumärken

Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Whirlpool.
Smeg Tvättmaskin LBI147 (Vit)

Tvättmaskiner från Smeg

Missa inga bra priser på Tvättmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024