Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CTM7840AV

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin CTM7840AV Elvita En designad premiumtvä;ttmaskin Denna exklusiva tvä;ttmaskin frå;n Elvita har en elegant svart pekskä;rm, må;nga alternativ och valbara program. Med hjä;lp av automatisk dosering skonar du dina klä;der, textilier och miljö;n.

Om du ä;r intresserad av bå;de hå;llbarhet och design ä;r detta rä;tt tvä;ttmaskin fö;r dig. Smarta och effektiva tvä;ttprogramDenna tvä;ttmaskin har må;nga program fö;r klä;der och textilier av bomull, syntet och yllematerial.

Den har ä;ven specialprogram fö;r blandade material och sä;nglinnen. Om du har lite brå;ttom, få;r ett av programmen din tvä;tt ren på; bara 15minuter.

Denna tvä;ttmaskin har allt du kan begä;ra av en premiumprodukt. Skapa ditt eget favoritprogram Fö;rutom tvä;ttprogrammen, har denna tvä;ttmaskin instä;llningar fö;r att justera temperaturen och centrifugeringsvarvtalet, stä;lla in smutsnivå;n samt lä;gga till en fö;rtvä;tt eller en extra skö;ljning.

Du kan spara din favoritkombination av instä;llningar som Mitt val, ditt helt eget program. Denna tvä;ttmaskin ä;r flexibel och en perfekt fö;ljeslagare fö;r alla tvä;ttbehov.

Bä;ttre fö;r klä;derna och miljö;n Den nya AUTO-funktionen sä;kerstä;ller att du inte anvä;nder mer tvä;ttmedel eller skö;ljmedel ä;n nö;dvä;ndigt. Sensorer mä;ter tvä;tten med hö;g precision och berä;knar den optimala doseringen.

Denna funktion ä;r resurssmart och bä;ttre fö;r miljö;n, samtidigt som du fö;rhindrar att dina klä;der tappar sin fä;rg och slits ut i fö;rtid. En hö;gre nivå; av renhet Babyklä;der-programmen anvä;nds fö;r att eliminera bakterier.

SpaCare anvä;nder å;nga fö;r att tvä;tta tvä;tten, som tar bort bakterier och gö;r klä;derna mjukare och skö;nare. Denna tvä;ttmaskin ger dig en hö;gre nivå; av renhet.

Tvättmaskiner från andra varumärken

Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024