Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CTM7840V

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin CTM7840V Elvita Elvita CTM7840V ä;r en exklusiv tvä;ttmaskin med en svart elegant pekskä;rm och en LED-display. Den erbjuder må;nga alternativ och valbara program, perfekt fö;r alla som vill ha smarta funktioner i vardagen.

Om du ä;r intresserad av inredning och design ä;r detta rä;tt tvä;ttmaskin fö;r dig. Slitstark och ekonomisk invertermotorTvä;ttmaskinen har en BLDC motor (Brushless DC Electric Motor).

En kolborstfri invertermotor som denna ger ö;kad verkningsgrad och ä;r mer ekonomisk och lö;nsam ä;n en traditionell borstmotor. Den krä;ver inte underhå;ll och har en lä;ngre livslä;ngd.

CentrifugeringCentrifugering på; upp till 1400 varv/minut gö;r att torktiden kortas ner. Smarta och effektiva tvä;ttprogramDenna tvä;ttmaskin har må;nga program fö;r klä;der och textilier av bomull, syntet och yllematerial.

Den har ä;ven specialprogram fö;r blandade material och sä;nglinnen. Om du har lite brå;ttom, få;r ett av programmen din tvä;tt ren på; bara 15 minuter.

Denna tvä;ttmaskin har allt du kan begä;ra av en premiumprodukt. Skapa ditt eget favoritprogramFö;rutom tvä;ttprogrammen, har denna tvä;ttmaskin instä;llningar fö;r att justera temperaturen och centrifugeringsvarvtalet, stä;lla in smutsnivå;n samt lä;gga till en fö;rtvä;tt eller en extra skö;ljning.Du kan spara din favoritkombination av instä;llningar som Mitt val, ditt helt eget program.

Denna tvä;ttmaskin ä;r flexibel och en perfekt fö;ljeslagare fö;r alla tvä;ttbehov. Vä;lj nä;r det ska vara klartDu kan anvä;nda Fö;rdrö;jning fö;r att bestä;mma vilken tid som tvä;tten ska vara klar.

Med funktionen Omstart kan du pausa tvä;ttprogrammet och lä;gga till plagg bara ö;ppna, lä;gg i och fortsä;tt tvä;tta. Snabbtvä;tt minskar tvä;ttiden.

Tillbringa mindre tid på; att tvä;tta och mer tid å;t att ha kul. En hö;gre nivå; av renhetBabyklä;der-programmen anvä;nds fö;r att eliminera bakterier.SpaCare anvä;nder å;nga fö;r att tvä;tta tvä;tten, som tar bort bakterier och gö;r klä;derna mjukare och skö;nare.

Denna tvä;ttmaskin ger dig en hö;gre nivå; av renhet. Manual » .

Tvättmaskiner från andra varumärken

Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024