Sidan innehåller annonslänkar

Grundig GWPE810E419WW

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin GWPE810E419WW Grundig Få; renare, mjukare och mer energieffektiv tvä;tt med Grundig GWPE810E419WW. Med hö;g kapacitet, avancerade funktioner och enkel anvä;ndning ger denna tvä;ttmaskin dig en tvä;ttupplevelse i en klass fö;r sig.

En kraftfull tvä;ttmaskin som tar hand om alltMed en kapacitet på; hela 10 kg kan Grundig GWPE810E419WW hantera ä;ven de stö;rsta tvä;ttmä;ngderna. Den kolborstfria motorn gö;r dessutom maskinen extra tyst, slitstark och effektiv.

Å;ngfunktionTvä;ttmaskinens å;ngfunktion hjä;lper dig att minska på; strykhö;gen genom att reducera skrynklorna i din tvä;tt. Enkel kontroll och instä;llningMed touchkontroller och en lä;ttanvä;nd display kan du enkelt vä;lja mellan olika program och instä;llningar.

Och med mö;jlighet till tidsfö;rdrö;jd start upp till 24 timmar kan du planera din tvä;tt efter dina behov. Flexibel och sä;ker designMed en vä;nsterhä;ngd lucka som kan hä;ngas om och en rad sä;kerhetsfunktioner som barnlå;s och ö;versvä;mningsskydd ger denna tvä;ttmaskin bå;de flexibilitet och trygghet.

Smart uppkopplingGenom att koppla tvä;ttmaskinen till WiFi och styra den via en app på; din smartphone få;r du full kontroll ö;ver din tvä;tt, ä;ven nä;r du inte ä;r hemma.Du kan styra och få; information om din GWPE810E419WW utan att behö;va resa dig frå;n soffan. FiberCatcherVisste du att du kan få; i dig upp till 250 g mikroplast varje å;r? Mer ä;n en tredjedel av mikroplasten i vå;ra vatten och hav kommer frå;n syntetfibrer, frå;n till exempel nylon och polyester, som frigjorts under tvä;ttmaskinscykler.

Marint liv kan absorbera dessa mikroplastbitar och de kan sedan hamna på; vå;ra mattallrikar. Grundig har nu introducerat vä;rldens fö;rsta tvä;ttmaskin med ett integrerat mikrofiberfilter som få;ngar upp till 90 % av de syntetiska fibrerna under tvä;ttcyklerna och hjä;lper till att skydda vå;ra dyrbara resurser i havet. .

Tvättmaskiner från andra varumärken

Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024