Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QW47B914AD

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin QW47B914AD Husqvarna Tvä;ttmaskin Husqvarna QW47B914AD, i 7000-serien, kan tvä;tta 9 kg tvä;tt.Husqvarnas skonsamma och specialdesignade ProTex-skontrumma tar hand om dina klä;der på; bä;sta sä;tt. Ö;verdoseringens dagar ä;r fö;rbi Tvä;ttmaskinen har smarta sensorer som kä;nner av hur mycket tvä;ttmedel och skö;ljmedel som gå;r å;t och doserar dä;refter.

På; så; vis skyddas dina klä;der frå;n att å;ldras i fö;rtid. AutoDose tillsammans med tvä;ttmaskinens skö;ljning med skumavkä;nning gö;r att risken att få; tvä;ttmedelsrester kvar i plaggen minimeras.

Optimerad fö;rbrukningMed ProSense-teknikens smarta sensorer vä;ger tvä;ttmaskinen alltid din tvä;tt och anpassar vattenfö;rbrukningen dä;refter fö;r att gö;ra av med så; lite vatten och energi som mö;jligt. Du kan så;ledes tvä;tta ä;ven en halvfull maskin med gott samvete.

Slä;tare klä;derTvä;ttmaskinen har ett nytt program som heter ProSteam som minskar skrynkligheten upp till en tredjedel. Tvä;ttmaskinen anvä;nder å;nga som snabbt och enkelt frä;schar upp skrynkliga klä;der så; att de kan anvä;ndas igen.

Å;ngprogram tar bort lukter och minskar skrynklor i plaggen. Energisnå;l invertermotorDenna tvä;ttmaskin frå;n Husqvarna har en mycket slitstark och energisnå;l EcoInverter-motor.

Den ger den lä;gsta energifö;rbrukningen med den hö;gsta prestandan och kvalitén. ProgramDu kan vä;lja bland fö;ljande programEco 40-60, Cottons, Syntet, Delicates, WoolSilk, Steam, 20min 3Kg, Outdoor, Duvet, Anti-Allergy Vapour.

Skumavkä;nningTillhö;r du en av de som hä;ller upp tvä;ttmedel på; kä;nn och kanske få;r tvä;ttmedelsrester i klä;derna? Tvä;ttmedelsrester sliter på; klä;derna och orsakar allergier. Den hä;r tvä;ttmaskinen har skumavkä;nning och skö;ljer tills vattnet inte skummar lä;ngre.

Sä;kerhetFö;r sä;kerhets skull har luckan barnspä;rr och tvä;ttmaskinen har ä;ven ö;versvä;mningsskydd med Aqua Control vattensensor. .

Tvättmaskiner från andra varumärken

Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024