Sidan innehåller annonslänkar

Samsung WW80TA047AT/EE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin WW80TA047AT/EE Samsung Få; en ö;verlä;gsen tvä;ttkomfort med tvä;ttmaskinen Samsung WW80TA047AT/EE. Den gö;r tvä;ttningen till en enkel och effektiv uppgift samtidigt som du få;r perfekt rena klä;der.

Kraftfulla bubblorTvä;tta klä;der effektivt med mindre energi, tid och ansträ;ngning. Eco Bubble garanterar kraftfull och samtidigt skonsam tvä;tt vid lå;ga temperaturer.

Nä;r du lä;gger i tvä;ttmedel lö;ses det upp och aktiveras genom att fö;rvandlas till bubblor. Tvä;ttmedlet trä;nger då; snabbt in i varje tygfiber och lö;ser upp smuts och flä;ckar så; att de lä;tt kan tvä;ttas bort.

Den tvä;ttar lika effektivt i kallt vatten (15 °C) som i varmt vatten, samtidigt som den sparar energi och skyddar klä;dernas fä;rger och textur. Hygienisk rengö;ringGe klä;derna en hygienisk djuprengö;ring med å;nga.

En hygienisk å;ngcykel fö;rbä;ttrar tvä;ttresultatet utan fö;rbehandlingar. Å;ngan frigö;rs ur trummans nedre del, så; att varje plagg å;ngas ordentligt.

Detta tar bort ingrodd smuts och 99,9 % av bakterier och allergener. Hå;llbar prestandaMer effektivitet och mindre oljud med digital inverteringsteknik.

Den anvä;nder starka magneter som gö;r den tystare och hö;jer prestandan, men ä;r samtidigt mer energisnå;l ä;n en universalmotor och dä;rfö;r billigare i drift. Den ä;r hå;llbar, eftersom den inte har nå;gra borstar som slits ut och ä;r byggd med komponenter och teknik av hö;g kvalitet.

Tvä;ttmaskinens lå;nga livslä;ngd garanteras och backas upp av 10 å;rs komponent garanti. Hå;ll tvä;ttmaskinen renMed trumrengö;ring hå;lls maskinen fri frå;n smuts och bakterier utan anvä;ndning av kemikalier.

Lå;da som hå;ller sig renLå;dan StayClean sä;kerstä;ller att mer av tvä;ttmedlet spolas bort med ett sä;rskilt utformat vattenspolningssystem. Samsungs Digital Inverter-motor och 20-å;riga motorgarantiMed Digital Inverter-teknologin kan du njuta av en effektiv och tystare tvä;ttupplevelse med lå;ngvarig prestanda.

Genom att anvä;nda starka magneter, levererar teknologin en kraftfull prestanda med mindre buller. Och med Samsungs 20-å;riga garanti på; den digitala inverteringsmotorn, vid kö;p efter den 1 juli 2022, kan du vara sä;ker på; att produkten ä;r av hö;g kvalitet och hå;llbarhet.

Tvättmaskiner från andra varumärken

Asko W2096R.W

Tvättmaskiner från Asko

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Asko.
Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Grundig GWPE58E415W

Tvättmaskiner från Grundig

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Grundig.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024