Sidan innehåller annonslänkar

Samsung WW82T4041CT/EE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin WW82T4041CT/EE Samsung Fö;rvandla tvä;ttningen med tvä;ttmaskin Samsung WW82T4041CT/EE. En lä;ttanvä;nd och effektiv tvä;ttmaskin som rymmer 8 kg tvä;tt och har Hygiene Steam som ä;r effektiv mot bakterier och allergener.

Befria dina klä;der frå;n bakterier och allergenerSamsung WW82T4041CT/EE ä;r inte bara en tvä;ttmaskin; det ä;r en revolution inom klä;dvå;rd. Den tar bort ingrodd smuts och 99,9 % av bakterierna samt allergenerna frå;n dina klä;der med kraften av Hygiene Steam-teknologi.

En specialutformad å;ngcykel tar hand om dina klä;der utan behov av fö;rbehandlingar, genom att frigö;ra å;nga frå;n trummans nedre del så; att varje plagg å;ngas ordentligt. Denna djuprengö;ring ger dina klä;der nytt liv samtidigt som den tar hand om din hä;lsa.Effektivt mot bl a Staphylococcus aureus, Escherichia coli och allergener frå;n husdammskvalster.

En hå;llbar och kraftfull hjä;lpreda i tvä;ttstuganDenna tvä;ttmaskin levererar inte bara renare klä;der utan garanterar också; en hå;llbar och kraftfull prestanda tack vare den digitala Inverter-teknologin. Med mindre buller och ö;kad effektivitet kommer denna tvä;ttmaskin att vara din trogna fö;ljeslagare i må;nga å;r framö;ver.

Plus att du kan vara trygg med Samsungs 20-å;riga komponentgaranti på; den digitala inverteringsmotorn. Enkel och effektiv trumrengö;ringBekä;mpa smuts och bakterier effektivt med maskinens trumrengö;ringsfunktion.

Hå;ll din maskin ren och redo fö;r nä;sta anvä;ndning utan behov av kemikalier, vilket gö;r det till ett miljö;vä;nligare val fö;r ditt hushå;ll. Fö;r en renare och frä;schare tvä;ttStayClean-lå;dan ser till att mer av tvä;ttmedlet spolas bort, tack vare ett sä;rskilt utformat vattenspolningssystem.

Tvättmaskiner från andra varumärken

Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Whirlpool.
Smeg Tvättmaskin LBI147 (Vit)

Tvättmaskiner från Smeg

Missa inga bra priser på Tvättmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024