Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool TDLR 7232BS NX

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tvä;ttmaskin TDLR 7232BS NX Whirlpool Maximal tystnad, minimala vibrationerTvä;ttmaskiner med Whirlpools exklusiva Zen-teknik garanterar att maskinen tvä;ttar jä;ttetyst tack vare en avancerad och extremt tystgå;ende motor. Så; tyst att du kan kö;ra ett tvä;ttprogram sent på; kvä;llen eller natten utan att stö;ras.

Den kolborstfria Zen-motorn ä;r kopplad direkt på; trumman, det ger minimalt med vibrationer och lä;gre ljudnivå;er, liksom stö;rre effektivitet och lä;ngre hå;llbarhet. Fö;rutom en tyst Zen-motor har maskinen en robust och ljudabsorberande design som bidrar till att reducera bå;de ljud och vibrationer.

Frä;scha och skrynkelfria plagg efter programmets slutWhirlpool FreshCare hå;ller klä;derna i rö;relse inuti trumman i upp till 6 timmar efter programslut. Genom att regelbundet och skonsamt rotera trumman omfö;rdelas och luftas den fuktiga tvä;tten.

Detta minimerar skrynklor och hå;ller de nytvä;ttade plaggen mjuka och frä;scht doftande. 6TH SENSE tvä;tteknikTvä;ttmaskiner med 6TH SENSE-teknik anpassar automatiskt tvä;ttcykeln till hur mycket du lastat i maskinen och vilken typ av textilier det ä;r.

Det sä;kerstä;ller att dina klä;der i alla lä;gen blir skonsamt och effektivt rengjorda. Dessutom anpassar 6TH SENSE-sensorerna fö;rbrukningen fö;r att spara tid, vatten och energi.

Bevarar klä;dernas fä;rger lä;ngreColour 15° ä;r det idealiska programmet fö;r att bibehå;lla fä;rgen och formen på; dina mer ö;mtå;liga klä;der. Med Colour 15° uppnå;s samma tvä;ttresultat som vid anvä;ndning av ett 40 °C program men med extra varsam hantering av plaggen och dess fä;rger.

Detta ä;r mö;jligt tack vare maskinens SoftMove-system som anpassar trumrö;relserna och fö;rdelar tvä;tten jä;mnt i trumman så; att tvä;ttmedlets effektivitet maximeras ä;ven vid lå;ga temperaturer. Avslutar med trumö;ppningen uppå;tTvä;ttmaskinen ä;r toppmatad och har Drum-up-funktion, det innebä;r att maskinen alltid avslutar tvä;ttcykeln med trumö;ppningen vä;nd uppå;t fö;r att du snabbt och bekvä;mt ska kunna ö;ppna luckan och ta hand om tvä;tten.

Lasta i och ur tvä;tten på; ett enkelt sä;ttDenna toppmatade tvä;ttmaskin har ett flyttbart handtag och speciella Soft Opening-gå;ngjä;rn som gö;r att luckan ö;ppnas på; ett mjukt och sä;kert sä;tt. 10-å;rs motorgaranti Denna tvä;ttmaskin har en extra tyst och borstlö;s motor fö;r att sä;kerstä;lla lå;ng livslä;ngd på; tvä;ttmaskinen.

Tvättmaskiner från andra varumärken

Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Cylinda.
Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner från Elvita

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Elvita.
Bosch WGB256ABSN

Tvättmaskiner från Bosch

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Bosch.
Husqvarna QW15W714

Tvättmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Tvättmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner från Whirlpool

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Whirlpool.
Smeg Tvättmaskin LBI147 (Vit)

Tvättmaskiner från Smeg

Missa inga bra priser på Tvättmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024