Sidan innehåller annonslänkar

Bosch BFL634GB1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Snabb mikro fö;r inbyggnadBFL634GB1frå;n Bosch ä;r en mikrovå;gsugn fö;r inbyggnad i 38 cm nisch. Den tinar, vä;rmer och tillagar maten extra snabbt.Ugnen rymmer 21 liter och ä;r lagom till det mindre hushå;llet.

Den har keramisk botten med en roterande antenn undertill, som fö;rdelar mikrovå;gorna jä;mnt. Skonsam och effektfullMikron har 5 effektlä;gen och en maxeffekt på; 900 W.

Tack vare inverterteknologi få;r du en skonsam uppvä;rmning av maten. Automatiska programAutoPilot 7 gö;r det lä;tt att lyckas i kö;ket tack vare 7 fö;rinstä;llda automatiska program.Resultatet blir bra – per automatik.Via den automatiska viktavlä;sningen behö;ver du bara lä;gga in maten, ange vikten och vä;lja ett av programmen, så; vä;ljer ugnen den optimala effektnivå;n.Det blir lä;tt att lyckas till 100 % – oavsett om det gä;ller kö;tt, fisk eller dessert.

Lä;cker designDen svarta glasfronten ä;r ett stilrent alternativ till rostfritt stå;l och den ä;r smidig att ö;ppna tack vare den vä;nsterhä;ngda dö;rren.Mikron har en upplyst kontrollring och touchkontroll. Via TFT-displayen kan du enkelt se texten frå;n alla vinklar. .

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024