Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda IBU3110V

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn IBU3110V Cylinda Ta din matlagning till en ny nivå; med inbyggnadsugn IBU3110V frå;n Cylinda. Med dess rymliga interiö;r, varmluftsfunktion och sä;kerhetsfunktioner, ä;r denna ugn det perfekta tillskottet till ditt kö;k.

Rymlig och må;ngsidig ugnIBU3110V ä;r en rymlig varmluftsugn med en kapacitet på; 65 liter och 9 olika ugnsfunktioner. Med tydliga och stabila vred ä;r det enkelt att navigera mellan de olika funktionerna, vilket gö;r denna ugn till en drö;m fö;r varje hemmakock.

Sä;kerhet fö;r hela familjenUgnsluckan på; IBU3110V ä;r fö;rsedd med en mekanisk barnspä;rr, vilket ger extra trygghet fö;r familjer med små; barn. Ugnsluckans glas hå;ller utsidan svalare, vilket gö;r den sä;ker att rö;ra vid ä;ven under anvä;ndning.

Du kan laga mat med sinnesro, vetandes att din ugn ä;r sä;ker att anvä;nda. Enkel rengö;ringDessutom ä;r det enkelt att ta bort och rengö;ra mellan ugnsglasen vid behov, vilket gö;r underhå;llet av din ugn till en enkel uppgift.

Ugnar från andra varumärken

Siemens - BF520LMR0

Ugnar från Siemens

Se produkter inom Ugnar från Siemens.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Bosch BFL520MS0

Ugnar från Bosch

Missa inga bra priser på Ugnar från Bosch.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024