Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda IBU3112V

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn IBU3112V Cylinda CylindaIBU3112Vä;r en energisnå;l och rymliginbyggnadsugnsom hjä;lper dig i din matlagning. Rymlighet och flexibilitetDenna rymliga varmluftsugn kommer i en snygg vit finish och erbjuder dig en generö;s kapacitet på; 77 liter.

Dess olika ugnsfunktioner hittar du enkelt via tydliga pop-out vred, vilket gö;r matlagningen till en ren frö;jd. Sä;kerhetFö;r de små; ä;ventyrarna i hemmet ä;r sä;kerhet en oumbä;rlig funktion.

Ugnsluckan och displayen ä;r fö;rsedda med en på;litlig barnspä;rr, vilket ger dig ett tryggt sinne nä;r de små; ä;r i nä;rheten. Enkel rengö;ringUgnsluckans glas hå;ller utsidan svalare och det ä;r dessutom enkelt att ta bort och rengö;ra mellan ugnsglasen vid behov.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024