Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux EO92PCK

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Å;ngugn EO92PCK Electrolux Med Electrolux EO92PCK kommer varje må;ltid att fö;rvandlas till en kulinarisk upplevelse tack vare dess nyskapande funktioner och eleganta design. Dä;r vä;lsmakande fö;rvandlas till utsö;ktDags att upptä;cka kraften i å;nga med SteamCrisp®-ugnen.

Ugnen tillfö;r fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebä;r att maten lagas vid lä;gre temperaturer och inte torkar ut. Och ger en gyllene, krispig skorpa och en saftig mitt.

Laga mat med precision med matlagningstermometerTack vare matlagningstermometern få;r man perfekta resultat varje gå;ng. Med den ö;vervakas matlagningsprocessen genom att mä;ta matens innertemperatur.

Den till och med meddelar nä;r maten ä;r tillagad till ö;nskad temperatur och tillagningen avslutas. Funktion fö;r snabbuppvä;rmningMed snabbuppvä;rmningsfunktionen ä;r ugnen redo nä;r du ä;r.

Det ä;r kortare uppvä;rmningstid jä;mfö;rt med konventionell uppvä;rmning så; att du kan fö;rvandla dessa extra stunder till mer minnesvä;rda må;ltider. Touchdisplay – intuitiv och funktionell med allt inom rä;ckhå;llTFT-ugnen med touchdisplay gö;r det enkelt att justera tid och temperatur, oavsett om du ska baka muffins eller tillaga lax.

Ger dig teknologin och matlagningshjä;lpen du behö;ver fö;r att tillaga de lä;ckra rä;tterna du ä;lskar. Praktisk och bekvä;m tillagningshjä;lpStyr din ugn på; distans, utforska Electrolux olika partners och få; anpassad hjä;lp, allt via My Electrolux Kitchen-appen.

Det enkla sä;ttet att berika din Smart Kitchenupplevelse. Pyrolytisk rengö;ring ger lå;ngvarig nykä;nslaAtt hå;lla ugnen som ny ä;r inte svå;rt med den smarta pyrolytiska rengö;ringsfunktionen.

Det sjä;lvrengö;rande systemet vä;rmer ugnen till en temperatur som fö;rvandlar fett och andra rester till aska. Det betyder att du bara behö;ver torka av botten och aldrig mer skrubba.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024