Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux KMFD172TEK

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mikrovå;gsugn KMFD172TEK Electrolux Electrolux KMFD172TEX ä;r en inbyggnadsmikro med en kapacitet på; 17 liter. Ugnen ä;r i svart och rostfritt stå;l med antifingerprint-belä;ggning, vilket gö;r att fingeravtryck inte syns så; lä;tt.

Med en produktstorlek på; 371x594x316 mm och inbyggnadsdimensioner på; 360x562x300 mm ä;r denna mikrovå;gsugn enkel att integrera i ditt kö;k. Effektiv och anvä;ndarvä;nligUgnsutrymmet ä;r gjort av rostfritt stå;l, vilket gö;r det lä;tt att rengö;ra och motstå;ndskraftigt mot repor och skador.Nä;r tillagningen ä;r klar signalerar mikrovå;gsugnen med en ljudsignal, och LED-displayen visar att maten ä;r klar att servera.

Ugnen har ä;ven en elektronisk klocka med timer och en touch-kontroll fö;r att vä;lja effekten. Invä;ndig belysning gö;r det enklare att ö;vervaka maten nä;r den tillagas och ger en god ö;verblick ö;ver ugnsutrymmet.

TouchOpen-design fö;r enkel å;tkomst till matenMed en specialdesignad mjukmekanism fö;r en jä;mn rö;relse, ger mikrovå;gsugnen med TouchOpen-design enkel å;tkomst till din mat genom att ö;ppna luckan sö;mlö;st med ett enkelt knapptryck. Flera tillagningslä;gen och automatiska programElectrolux KMFD172TEX ä;r en inbyggnadsmikro som ger dig mö;jlighet att vä;lja mellan flera olika tillagningslä;gen, inklusive mikrovå;gor, grill och mikrovå;gor + grill.

Mikron har fem effektlä;gen. Fö;rutom manuella tillagningsalternativ erbjuder Electrolux KMFD172TEX också; automatiska viktstyrda tillagningsprogram, vilket innebä;r att ugnen automatiskt justerar tillagningsprocessen baserat på; vikten på; maten.

Ugnen har också; ett automatiskt viktstyrt avfrostningsprogram, vilket gö;r det lä;tt att tina upp mat på; ett sä;kert och effektivt sä;tt. Ugnen ä;r ä;ven utrustad med en snabbstartsfunktion med 30 sekunders intervaller, vilket gö;r det enkelt och bekvä;mt att snabbt bö;rja tillaga mat.

KMFD172TEX har en mikrovå;gseffekt samt en grilleffekt på; 800 W. Spara dina favoritinstä;llningar fö;r snabb tillagningGenom att anvä;nda favoritfunktionen kan du enkelt spara dina ö;nskade mikrovå;gsinstä;llningar och snabbt komma å;t dem vid behov.

Med den stjä;rnformade ikonen på; skä;rmen kan du aktivera det sparade programmet med bara en knapptryckning, vilket gö;r att du inte behö;ver komma ihå;g nå;gra specifika instä;llningar. En sä;ker mikrovå;gsugn fö;r ditt hemFö;r att sä;kerstä;lla att ugnen ä;r sä;ker fö;r anvä;ndning i hemmet har Electrolux KMFD172TEX en barnlå;s-funktion.

Detta innebä;r att ugnen inte kan startas av misstag t ex av små; barn eller husdjur. Jä;mn och effektiv uppvä;rmning med Re-Turntable-funktionElectrolux KMFD172TEX levereras med en glasplatta med en diameter på; 272 mm, som hjä;lper till att rotera maten fö;r en jä;mn uppvä;rmning.

Dessutom har ugnen en Re-Turntable-funktion, vilket ä;r en teknik som hjä;lper till att se till att maten alltid stå;r i en idealisk position under tillagning.Re-Turntable-funktionen ä;r ett utmä;rkt exempel på; Electrolux engagemang fö;r att gö;ra matlagning enklare och mer effektiv. Funktionen hjä;lper till att gö;ra ugnen enkel att anvä;nda och ger en bä;ttre å;tkomst till maten, vilket sä;kerstä;ller att maten tillagas jä;mnt och att smakerna och aromerna bevaras.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024