Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux KMFD264TEW

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mikrovå;gsugn KMFD264TEW Electrolux Electrolux KMFD264TEW ä;r en kombinerad mikro och grill fö;r inbyggnad. Effekten fö;r mikron ä;r 900 W och grillen 800 W.

En mikrovå;gsugn med grillfunktion ä;r en kö;ksapparat som kombinerar en mikrovå;gsugn med en grillfunktion i en och samma enhet. Detta ger dig mö;jlighet att anvä;nda mikrovå;gsugnen fö;r att tillaga mat på; traditionellt sä;tt, genom att vä;rma upp maten med mikrovå;gor, samt att grilla maten fö;r att få; den gyllenbrun och krispig.

Denna inbyggda mikrovå;gsugn med grillfunktion kan vara en bra lö;sning fö;r dig som vill ha mö;jlighet att tillaga mat på; olika sä;tt, och få; den mesta mö;jliga nyttan av din kö;ksapparat. En mikrovå;gsugn med grillfunktion kan också; vara anvä;ndbar fö;r den som inte har tillgå;ng till en separat grill eller som vill undvika att anvä;nda den på; grund av vä;derfö;rhå;llandena.

TouchOpen ger enkel å;tkomstMikrovå;gsugn KMFD264TEW med TouchOpen-design ger dig enkel å;tkomst till din mat. Luckan ö;ppnas sö;mlö;st med ett knapptryck, tack vare den specialdesignade mjukmekanismen.

I en jä;mn rö;relse få;r du snabb tillgå;ng till din mat. Grill fö;r variation i må;ltidernaNjut av bubblande mozzarella-toast och saftig grillad kyckling i vå;r mikrovå;gsugn.

Den extra grillfunktionen innebä;r att du snabbt kan njuta av dina favoriträ;tter. Genvä;gen i ditt kö;kMikrovå;gsfunktionen ä;r din genvä;g till snabba och lä;ckra må;ltider.

Med en knapptryckning kan du smä;lta choklad, tina din favoritgryta eller vä;rma rester, snabbt. Det ä;r det snabba och enkla sä;ttet att skapa lä;ckra må;ltider.

Sparar mikrovå;gsinstä;llningarna fö;r dina favoriträ;tterSpara dina ö;nskade mikrovå;gsinstä;llningar fö;r snabb och enkel å;tkomst med favoritfunktionen. Nä;r du har skapat ett program kan du peka på; den stjä;rnformade ikonen på; skä;rmen fö;r att aktivera den.

Det betyder att du inte behö;ver komma ihå;g nå;gra specifika instä;llningar. Allt skö;ts med bara en knapptryckning.

Glastallriken i mikron minns var den bö;rjadeMikrovå;gsugnen ä;r designad så; att maten alltid stå;r i en idealisk position. Detta beror på; att dö;rren lå;ses upp nä;r glasskivan-ReTurntable å;tergå;r till var den startade.

Inga koppar som stå;r å;t fel hå;ll, inga varma tallrikar i konstiga positioner. Effektiv å;tkomst, varje gå;ng.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024