Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux KMFD264TEX

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

800 TouchOpen inbyggnadsmikro 900 W KMFD264TEX ä;r en mikrovå;gsugn fö;r inbyggnad med en volym på; 20 liter och en effekt på; 900 W. Den har intuitiva touchkontroller och viktstyrda avfrostnings- och tillagningsprogram.

Med TouchOpen har ugnen ä;ven ett innovativt system fö;r ö;ppning dä;r allt som krä;vs ä;r en lä;tt berö;ring.Grillfunktion inbjuder till variationNjut av bubblande mozzarella-toast och saftig grillad kyckling i denna mikrovå;gsugn. Med den extra grillfunktionen kan du snabbt och enkelt kan njuta av dina favoriträ;tter.

Grillstä;llning medfö;ljer. Bekvä;m minnesfunktionAlla har vi vå;ra favoriter.

Med den hä;r mikron kan du spara instä;llningarna fö;r snabb och enkel å;tkomst med favoritfunktionen. Efter att ha skapat ett program kan du peka på; den stjä;rnformade ikonen på; skä;rmen fö;r att aktivera den.

På; så; vis behö;ver du inte komma ihå;g specifika instä;llningar sjä;lv. Dä;r du lä;mnade detMikrovå;gsugnen ä;r designad så; att maten alltid stå;r i en idealisk position.

Detta beror på; att dö;rren lå;ses upp nä;r glasskivan "ReTurntable" å;tergå;r till var den startade. Inga koppar som stå;r å;t fel hå;ll eller varma tallrikar i aviga positioner. .

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024