Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux LMS2173EMW

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggd mikrovå;gsugn med 700 W LMS2173EMW ä;r en mikrovå;gsugn fö;r inbyggnad frå;n Electrolux. Den har en maxeffekt på; 700 W och fem effektlä;gen.

Mikrovå;gsfunktionen ä;r din genvä;g till snabba och lä;ckra må;ltider. Med en knapptryckning kan du smä;lta choklad, tina din favoritgryta eller vä;rma rester, snabbt.

Det ä;r det snabba och enkla sä;ttet att skapa lä;ckra må;ltider. Enkel anvä;ndningKontrollpanelen ä;r intuitiv med LED-display med vit text samt knappar och vred.

Mikron har en timer med automatisk avstä;ngning. Inuti ugnen finns en roterande tallrik i glas.

Ugnsluckan ö;ppnas med tryckknapp. Viktstyrning och autoprogramMikrovå;gsugnen har automatiska viktstyrda och automatiska program fö;r bå;de tillagning och upptining.

Genom dessa slipper du gissningslekar fö;r att få; ett bra resultat nä;r det kommer till bå;de konsistens och smak. Snabb upptiningFryst mat tinas snabbt tack vare mikrons avfrostningsfunktion.

Nä;r du har valt typ av livsmedel och vikt berä;knar mikrovå;gsugnen automatiskt den tid det tar. Dä;refter tinas maten samtidigt som bå;de smak och konsistens behå;lls. .

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024