Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CKI4449S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Varmluftsugn med mikrofunktion CKI4449S frå;n Elvita ä;r en kompakt varmluftsugn med mikrofunktion. Den har en stilrent avskalad design fö;r det moderna kö;ket och en volym på; 44 liter.

Ugnen har en tydlig digital display och styrs med två; vred. MikrofunktionAtt den hä;r varmluftsugnen ä;ven har en mikrofunktion ger dig givetvis mer utrymme i kö;ket, men det ö;ppnar ä;ven mö;jligheterna fö;r nya innovativa funktioner.

Av ugnens automatiska program ä;r fyra kombinationsprogram. Dessa kombinerar mikrovå;gor med ugnens ö;vriga funktioner på; ett sä;tt som gö;r matlagningen smidigare.

13 program Med 13 automatiska program fö;renklas din matlagning radikalt. Utö;ver sin varmluftsfunktion har den automatiska tillagningsprogram fö;r exempelvis fä;rska grö;nsaker, olika typer av bakverk och fä;rdigmat.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024