Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CMI5208X

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mikrovå;gsugn CMI5208X Elvita CMI5208X ä;r en svart inbyggnadsmikro frå;n Elvita. Mikrovå;gsugnen ä;r 60 cm bred, har 800 W effekt och hjä;lper dig med bå;de mat och dryck.

Må;nga funktioner och valMikron har må;nga praktiska menyval fö;rprogrammerade, så; att du inte behö;ver fundera nä;r det ä;r dags att vä;rma drycker, laga grö;nsaker, pizza, kö;tt, fisk, popcorn m m. Den kan dessutom laga mat i flera steg automatiskt – t exfö;rst tina upp och sen tillaga maten.Valen gö;r du via en anvä;ndarvä;nlig kontrollpanel med lä;ttlä;st display, knappar och vred.Displayen visar tiden och har en inbyggd timer.

GrillMikrovå;gsugnen har en grill med galler. DefrostEn av de vanligare sakerna man har mikron till ä;r kanske att tina upp mat.

Mikrovå;gsugnen har upptiningsfunktion som anvä;nds baserat på; tid eller vikt. Den på;minner dig att vä;nda maten efter halva tiden fö;r ett jä;mnt resultat.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024