Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CUI4704S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn CUI4704S Elvita En stilreninbyggnadsugnfrå;n Elvita med 70 liters volym. Med flera populä;ra funktioner som varmluft, grill ochbarnlå;s ä;r den perfekt fö;r dem som vill baka ellerlaga mat tillsammans.

Jä;mnare vä;rme med varmluftVä;rmen fö;rdelas jä;mnare i en varmluftsugn jä;mfö;rt med envanlig ugn. Den ä;r också; snabbare, vilket ä;r praktiskt om du harbrå;ttom.

Med HotAir-funktionen kan du laga mat och baka på;flera nivå;er samtidigt. Flera smarta funktionerUgnen har nio program fö;r matlagning och bakning.

Den har en tydlig LED-display som gö;r den enkelatt stä;lla in, och med två; vä;rmeelement få;r dualltid perfekta grillresultat. Det ä;r en stor ugn, med volym på; 70 liter, vilket gö;rden lä;mplig fö;r stora familjer.

Alla viktiga tillbehö;rUgnen levereras med två; bakplå;tar, en djup lå;ngpanna och ettugnsgaller. Den hä;r spisen har allt man behö;ver fö;r att lyckasmed bakning och matlagning.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024