Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CUI4724S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rymlig varmluftsugn med pyrolys och termometer Elegant och rymligElvita CUI4724Sä;r en inbyggnadsugn med varmluft och en volym på; hela 70 liter. Pyrolysfunktion gö;r den lä;tt att gö;ra ren.

Utvä;ndigt prä;glas den av sin minimalistiskt eleganta form som passar utmä;rkt i det moderna kö;ket. Den har en tydlig display och två; vred dä;r du gö;r dina instä;llningar.

Precision med termometerUgnen ä;r utrustad med en kö;ttermometer så; du uppnå;r perfekta resultat varje gå;ng. Du har ä;ven mö;jlighet att anvä;nda det roterande stekspettet.

Ett tillbehö;r som sä;kerstä;ller jä;mn tillagning samtidigt som matens nä;ringsä;mnen bevaras. Pyrolytisk sjä;lvrengö;ringTack vare pyrolys blir ugnsrengö;ringen enkel.Din ugn blir helt ren utan att du behö;ver ansträ;nga dig.

Ugnen vä;rms upp i hö;ga temperaturer och fö;rbrä;nner smuts, fett och matrester till aska. Sen behö;ver du bara torka ur den ö;verflö;diga askan med en trasa.

Snabbt, enkelt och helt utan kemikalier. Må;ngsidig och funktionellUgnen har nio olika program fö;r att klara av de kulinariska ä;ventyr du tä;nker ge dig ut på;.

Du har ä;ven mö;jlighet att tillaga mat med den praktiska fö;rinstä;llningsfunktionen. Luckan har soft-close och hå;ller sig sval under drift.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL520MB0

Ugnar från Bosch

Här har vi samlat Ugnar från Bosch.
Siemens - BF634LGW1

Ugnar från Siemens

Här har vi samlat Ugnar från Siemens.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Wilfa PO1B-G113

Ugnar från Wilfa

Visa produkter inom Ugnar från Wilfa.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024