Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CUI4724V

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rymlig varmluftsugn med pyrolys och termometer Elegant och rymligCUI4724V frå;n Elvita ä;r en inbyggnadsugn med varmluft och en volym på; hela 70 liter. Pyrolysfunktion gö;r den lä;tt att gö;ra ren.

Utvä;ndigt prä;glas den av sin minimalistiskt eleganta form som passar utmä;rkt i det moderna kö;ket. Den har en tydlig display och två; vred dä;r du gö;r dina instä;llningar.

Precision med termometerUgnen ä;r utrustad med en kö;ttermometer så; du uppnå;r perfekta resultat varje gå;ng. Du har ä;ven mö;jlighet att anvä;nda det roterande stekspettet.

Ett tillbehö;r som sä;kerstä;ller jä;mn tillagning samtidigt som matens nä;ringsä;mnen bevaras. Pyrolytisk sjä;lvrengö;ringTack vare pyrolys blir ugnsrengö;ring enkel.Din ugn blir helt ren utan att du behö;ver ansträ;nga dig.

Ugnen vä;rms upp i hö;ga temperaturer och fö;rbrä;nner smuts, fett och matrester till aska. Sen behö;ver du bara torka ur den ö;verflö;diga askan med en trasa.

Snabbt, enkelt och helt utan kemikalier. Må;ngsidig och funktionellUgnen har nio olika program fö;r att klara av de kulinariska ä;ventyr du tä;nker ge dig ut på;.

Du har ä;ven mö;jlighet att tillaga mat med den praktiska fö;rinstä;llningsfunktionen. Luckan har soft-close och hå;ller sig sval under drift.

Ugnar från andra varumärken

Siemens - BF520LMR0

Ugnar från Siemens

Se produkter inom Ugnar från Siemens.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Bosch BFL520MS0

Ugnar från Bosch

Missa inga bra priser på Ugnar från Bosch.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024