Sidan innehåller annonslänkar

Elvita CUI5720X

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn CUI5720X Elvita CUI5720X frå;n Elvita ä;r en rymlig rostfri inbyggnadsugn med varmluft och grill. Du styr ugnen med touchkontroller och vred och till din hjä;lp har du dessutom en integrerad stektermometer.

Jä;mnare vä;rme med varmluft Denna ugn ä;r en varmluftsugn dä;r vä;rmen fö;rdelas jä;mnare jä;mfö;rt med en vanlig ugn. Den ä;r också; snabbare, vilket ä;r praktiskt om du har brå;ttom.

Varmluften gö;r att du kan laga mat och baka på; flera nivå;er samtidigt. StektermometerUgnen har en integrerad stektermometer som mä;ter innertemperaturen i livsmedlet.

Du stä;ller in ö;nskad temperaturoch nä;r den instä;llda temperaturen nå;s ljuder summern 5 gå;nger. TrygghetUgnen ä;r fö;rsedd med sä;kerhetsfunktioner som sval ugnslucka och barnlå;s.

Pyrolytisk sjä;lvrengö;ring Ugnen kan rengö;ra sig sjä;lv med hjä;lp av pyrolys. Ugnen vä;rms upp till en hö;g temperatur som fö;rbrä;nner fett och rester till aska som du sedan torkar upp.

Processen ä;r snabb och enkel och du behö;ver inte anvä;nda nå;gra kemikalier. Tillbehö;rUgnen kommer med två; bakplå;tar och en lå;ngpanna.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024