Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QCE9450X

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn QCE9450X Husqvarna QCE9450Xfrå;n Husqvarna ä;r en multifunktionell ugn i elegant rostfri design med anti fingerprint-behandling och ett 72 liter stort ugnsutrymme. Ugnen har elektronisk temperaturinstä;llning och en display med språ;kval.

SteamCrispUgnen ä;r utrustad med SteamCrisp som innebä;r att den vanliga ugnsvä;rmen kompletterats med å;nga. Hä;rigenom blir dina maträ;tter gyllenbruna och få;r en fin yta, medan konsistensen och aromen bibehå;lls och ger mustiga och mö;ra maträ;tter.

Soft ClosingMed hjä;lp av Soft Closing-tekniken stä;ngs ugnsluckan mjukt och tyst varje gå;ng. Det ger en lyxbetonad kä;nsla.

MatlagningstermometerMed hjä;lp av den integrerade matlagningstermometern kan du ha koll på; innertemperaturen på; din mat och få; ett utmä;rkt resultat varje gå;ng. Termometern har auto-off.

Kortare uppvä;rmningMed hjä;lp av funktionen Snabbuppvä;rmning kan du fö;rkorta uppvä;rmningstiden fö;r vissa ugnsfunktioner. Integrerade receptMed ugnens recepthjä;lpsfunktion justeras temperaturen och tiden automatiskt fö;r må;nga rå;varor, och du få;r exakt kontroll på; din matlagning så;vä;l till vardag som till fest.

Ugnen har också; automatiska viktprogram och temperaturfö;rslag. Sjä;lvrengö;rande pyrolysrengö;ringUgnen uppfyller de allra hö;gsta renlighetskraven med hjä;lp av pyrolysrengö;ring.

Den fö;rvandlar alla matrester till aska som du sen enkelt kan torka bort. Denna modell har tre olika pyrolytiska rengö;ringsprogram.

Ugnsglasen ä;r också; lä;tta att rengö;ra. Sä;kerhetUgnens kylflä;ktstartar automatiskt nä;r ugnen startas.

Detta dels fö;r att kunna hå;lla ugnsluckan sval, men också; fö;r att kyla ner de elektriska komponenterna. Skulle du glö;mma att stä;nga av ugnen har den automatisk sä;kerhetsavstä;ngning efter en stund.

Fö;r sä;kerhets skull har bå;de ugnsluckan och kontrollpanelen barnlå;s. Tillbehö;rMed ugnen få;r du en lå;ngpanna i emalj, en Easy2Clean baking tray, en perforerad proffsplå;t och ett krom.

Ugnar från andra varumärken

Siemens - BF520LMR0

Ugnar från Siemens

Se produkter inom Ugnar från Siemens.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Bosch BFL520MS0

Ugnar från Bosch

Missa inga bra priser på Ugnar från Bosch.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024