Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QN4238X

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Det perfekta komplementet till din traditionella ugn Mikrovå;gsugnen QN4238X frå;n Husqvarna har snabbstart med 30 sekunders intervaller, automatiskt viktstyrt avfrostningsprogram och den signalerar nä;r tillagningstiden ä;r slut.Mikron har LED-display och touchkontroll. På; displayen syns elektronisk klocka och timer.

Inuti ugnen finns belysning. Snabb å;tkomst med en berö;ringMikrovå;gsugnen har designats med en elektronisk, berö;ringsaktiverad lucka.

Det innebä;r att den ö;ppnas med bara en berö;ring. Det ger snabb och enkel å;tkomst till det som finns inuti.

Direkt tillgå;ng till anpassade funktionerOfta anvä;nda mikrovå;gsinstä;llningar kan sparas och nå;s snabbt med favoritfunktionerna. Nä;r ett anpassat program har stä;llts in aktiverar du det via den stjä;rnformade ikonen.

Det innebä;r att du inte behö;ver komma ihå;g de exakta instä;llningarna varje gå;ng. Bekvä;mlighet med bara en knapptryckning.Du kan dessutom stä;lla in tre program att fö;lja varandra automatiskt.

Elegant design som ä;r enkel att hå;lla renDen hä;r mikrovå;gsugnen ä;r lä;tt att rengö;ra. Den rena designen gö;r att smutsen inte kan fastna nå;gonstans.

Inga knappar. Bara en ren glasyta.

Det ger fantastiska resultat varje gå;ng. .

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024