Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QN4248X

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggd mikrovå;gsugn med 900 W Denna mikrovå;gsugn fö;r inbyggnad ä;r det perfekta komplementet till din traditionella ugn. Den breddar urvalet av tillgä;ngliga matlagningsalternativ och erbjuder samtidigt extra ugnsutrymme.Den har en mikrovå;gseffekt på; 900 W och fem effektlä;gen.

Invä;ndigt finns belysning och en 325 mm stor roterande glastallrik. Snabb å;tkomstHusqvarna QN4248Xhar designats med en elektronisk, berö;ringsaktiverad lucka.

Det innebä;r att den ö;ppnas med bara en berö;ring. Det ger snabb och enkel å;tkomst till det som finns inuti.

Minns dina favoriterOfta anvä;nda mikrovå;gsinstä;llningar kan sparas och nå;s snabbt med favoritfunktionerna. Nä;r ett anpassat program har stä;llts in aktiverar du det via den stjä;rnformade ikonen.

Det innebä;r att du inte behö;ver komma ihå;g de exakta instä;llningarna varje gå;ng. Bekvä;mlighet med bara en knapptryckning.Den har dessutom snabbstart med 30 sekunders intervaller och ett automatiskt viktstyrt avfrostningsprogram.

Programmera flera program i radTre program kan programmeras så; att de fö;ljer varandra automatiskt. T ex om du fö;rst vill tina upp och sedan vä;rma direkt.

Lä;ttrengjordDen hä;r mikrovå;gsugnen ä;r ä;nnu enklare att rengö;ra. Den rena designen utan knappar gö;r att smutsen inte kan fastna nå;gonstans – bara en ren glasyta. .

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024