Sidan innehåller annonslänkar

Landmann Rexon 4.1 PTS cooK Modulus

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gasolgrill Rexon 4.1 PTS cooK Modulus Landmann Fö;rberedd fö;r Modulus-tillbehö;rRejä;l gasolgrill frå;n Landmann fö;rberedd fö;r Modulus-tillbehö;r med fyra brä;nnare (vilket ger extra hö;g grillkapacitet), i rostfritt stå;l och med kokplatta på; ena sidobordet fö;r tillredning av mat i stekpanna, kastrull eller wok. PTS-system och galler av kraftigt gjutjä;rn ger en jä;mn vä;rmefö;rdelning ö;ver hela grillytan.

God vä;rmeisolering tack vare dubbla plå;tar i locket och mö;jlighet till fö;rvaring i skå;pet med dubbla dö;rrar. Bä;ttre egenskaperRexon 4.1 PTS cooK Modulus har få;tt fö;rbä;ttrade egenskaper som innebä;r ö;kad vä;rmekapacitet i form av att grillen snabbare kommer upp i temperatur, hö;gre maxtemperatur samt att den hå;ller vä;rmen bä;ttre.

Fö;rbä;ttrade hjul, handtag och uppdaterad design med centrerad termometer. Jä;mn vä;rmefö;rdelningLandmanns innovativa vä;rmesystem PTS (Power Thermal Spreading) skapar en jä;mnare vä;rmefö;rdelning ä;n vanligt fö;r optimal grillning på; hö;g effekt.

Slipp specifikt kalla och vä;ldigt varma zoner och njut i stä;llet av en enhetlig vä;rmeö;verfö;ring som gö;r grillningen bå;de enklare och roligare. KokplattaRexon cooK har utö;ver brä;nnare i rostfritt stå;l ä;ven en gedigen kokplatta på; grillens ena sidobord.

Den anvä;nds med fö;rdel till att tillreda sidorä;tter och tillbehö;r så; att du inte behö;ver springa fram och tillbaka mellan grillen och kö;ket. Extra tillbehö;r att kö;pa tillModulus ä;r ett gallerkoncept som gö;r det mö;jligt att bygga på; ytterligare funktioner till grillen eftersom den runda mittensektionen kan bytas ut mot exempelvis en pizzasten, wokpanna eller stekplatta.

Ugnar från andra varumärken

Siemens - BF520LMR0

Ugnar från Siemens

Se produkter inom Ugnar från Siemens.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Bosch BFL520MS0

Ugnar från Bosch

Missa inga bra priser på Ugnar från Bosch.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024