Sidan innehåller annonslänkar

Outdoorchef Leon 570 G

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gasolgrill med Easy Flip Outdoorchef gasolgrill Leon 570 ä;r en kompakt gasolgrill med 1-brä;nnarsystem. Den har elektrisk tä;ndning med en knapptryckning och integrerad roterbar EASY FLIP-tratt fö;r direkt och indirekt grillning.

Easy Flip trattsystemOutdoorchefs patenterade Easy Flip trattsystem gö;r det mö;jligt att grilla direkt och indirekt. Med ett enda handgrepp kan du vä;xla vä;rmefö;rdelningen frå;n direkt till indirekt grillning.

Direkt grillning innebä;r att maten ligger direkt ö;ver vä;rmekä;llan. Perfekt fö;r exempelvis korttidsstekt kö;tt.

Den hö;ga temperaturen ger en vacker skorpa eller perfekt grillmö;nster. Vid indirekt grillning cirkulerar vä;rmen kring grillmaten.

Eftersom locket ä;r stä;ngt blir grillen som en varmluftsugn. Utmä;rkt fö;r stora kö;ttbitar som ska tillagas vid lå;ga temperaturer, skonsamt tillagad fisk eller en knaprigt bakad pizza.

Som en intelligent skyddsskö;ld fö;rhindrar Easy Flip-konen samtidigt den ohä;lsosamma fettbranden och en irriterande rö;kutveckling. Du kan laga mat, woka, baka och steka i en och samma grill.

Allt du gö;r på; spisen eller i ugnen kan du gö;ra på; grillen utomhus. Grä;dda bullarna till frukost, stek bacon och ä;gg, laga pannkakor till efterrä;tt eller fyll dem med sallad, ost och kyckling.

Tillaga en god stek, en potatisgratä;ng och grilla vitkå;l, rö;dlö;k och paprika till salladen. Smidig anvä;ndningGrillen har en enkel design med fyra ben och en bottenhylla.

Den har två; vä;derbestä;ndiga hjul. Locket har gå;ngjä;rn fö;r enkel ö;ppning och stä;ngning och en integrerad termometer.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024