Sidan innehåller annonslänkar

Samsung NQ5B4353FBK/U1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn NQ5B4353FBK/U1 Samsung Mö;t den kompakta inbyggnadsugnenNQ5B4353FBK/U1 frå;n Samsung. Den har modern teknik tillsammans med en snygg design fö;r att matlagningen ska blir så; rolig och enkel som mö;jligt.

Dubbla fö;rdelar med kombinationsugnMed en kombinerad mikrovå;gsugn och varmluftsugn sparar du tid tack vare snabb uppvä;rmning, samtidigt som du kan glä;djas å;t jä;mnt tillredda må;ltider med en krispig yta och saftigt inre. Du få;r den optimala kombinationen av hastighet och kvalitet i matlagningen.

En ny dimension av rymd och flexibilitetLaga stö;rre och fler rä;tter medNQ5B4353FBK/U1 som rymmer hela 50 liter. Perfekt fö;r middagsbjudningar eller familjemiddagar dä;r du kan laga allt frå;n helstekta delikatesser till en mä;ngd andra stora rä;tter, allt på; en gå;ng.

Smart kontroll i dina hä;nder – SmartThingsMed SmartThings-appen kan du ö;vervaka och styra ugnen var som helst, nä;r som helst. Fö;rvä;rm ugnen, justera tillagningstid eller temperatur och vä;lj fö;rprogrammerade instä;llningar, allt med ett par klick på; din smartphone.

Steam CleaningMed Steam Cleaning-tekniken kan du nu enkelt och effektivt rengö;ra ugnen. Starta rengö;ringsprogrammet och ta bort resterna med en trasa.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024