Sidan innehåller annonslänkar

Samsung NQ5B4553FBS/U1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn NQ5B4553FBS/U1 Samsung SamsungNQ5B4553FBS/U1 ä;r en rostfrikompakt inbyggnadsugn som gö;r matlagningen enkel och smidig. Med en medelstor ugnsvolym på; 50 liter har ugnen tillrä;ckligt med utrymme fö;r att tillaga en mä;ngd olika maträ;tter.Men det som verkligen gö;r denna inbyggnadsugn speciell ä;r dess Microwave Combi-funktion, vilket ger snabb och jä;mn tillagning av mat.

Ugnen har flera vä;rmesystem, inklusive en varmluftsflä;kt som fö;rdelar vä;rmen jä;mnt, samt en grill som ger maten en krispig yta. Modern inbyggnadsugn med intuitiv styrning och matlagningstimerMed sin kompakta och moderna design och smarta funktioner ä;r denna inbyggnadsugn ett utmä;rkt val fö;r mindre kö;k som krä;ver bå;de stil och funktionalitet.

Ugnen har en rostfri yta med en trippelglasdö;rr som ger bå;de ett elegant utseende och isolering fö;r att hå;lla vä;rmen inne i ugnen.Fö;r att underlä;tta anvä;ndningen av ugnen har den vred, touch-styrning och en LED-display, som gö;r det enkelt att vä;lja ö;nskad instä;llning. Displayens vita tecken gö;r att alla instä;llningar tydligt kan lä;sas av.En annan anvä;ndbar funktion ä;r klockan med matlagningstimer som hjä;lper dig att hå;lla koll på; tiden.

Det ä;r sä;rskilt praktiskt nä;r du lagar mat som krä;ver en exakt tillagningstid. Enkel rengö;ring med miljö;vä;nlig SteamClean-funktionAtt rengö;ra en ugn kan vara en tidskrä;vande och jobbig uppgift, men med Samsungs inbyggnadsugn NQ5B4553FBS/U1 ä;r det enkelt och snabbt.

Ugnen ä;r utrustad med en keramisk emalj på; insidan, vilket gö;r den lä;tt att rengö;ra och motstå;ndskraftig mot repor och flä;ckar.Fö;r att gö;ra rengö;ringen ä;nnu enklare har ugnen en SteamClean-funktion som anvä;nder å;nga fö;r att lö;sa upp och ta bort matrester. Detta ä;r inte bara en effektiv metod, utan också; miljö;vä;nlig då; ingen kemisk rengö;ring behö;vs.Starta programmet och torka sedan bort resterna med en trasa.

Jä;mnt tillagad mat varje gå;ng med varmluftVarmluftsfunktionen i ugnen ä;r en ovä;rderlig funktion som garanterar att maten tillagas jä;mnt och perfekt varje gå;ng. Genom att sprida vä;rmen jä;mnt i ugnen, elimineras varma och kalla flä;ckar vilket bidrar till att maten tillagas jä;mnt.

Detta ä;r speciellt anvä;ndbart vid tillagning av bakverk, som krä;ver en jä;mn vä;rme fö;r att bli perfekt. Grilla mat med lä;tthet med ugnens inbyggda grillfunktionFö;rutom varmluftsfunktionen finns det också; en grillfunktion i ugnen som gö;r det mö;jligt att grilla kö;tt eller grö;nsaker på; ett enkelt sä;tt.

Denna funktion ger maten en lä;cker och knaprig yta samtidigt som insidan fö;rblir saftig och vä;lsmakande. Genom att anvä;nda grillfunktionen kan du laga allt frå;n grillad kyckling till grö;nsaker på; bara nå;gra minuter.

Det ä;r också; en bra funktion att anvä;nda fö;r att ge rä;tter en extra touch av smak och krispighet. Spara tid med den inbyggda mikrovå;gsugnenFö;rutom den anvä;ndbara grill- och varmluftsfunktionen, har NQ5B4553FBS/U1 ugnen en inbyggd mikrovå;gsugn som sparar tid nä;r du snabbt vill vä;rma upp eller tillaga mat.

Genom att anvä;nda mikrovå;gsugnen, kan du snabbt och enkelt tillaga popcorn, kokta grö;nsaker eller uppvä;rmda rester. Denna funktion gö;r det också; mö;jligt att kombinera ugnens andra funktioner med mikrovå;gsugnen, så; du kan till exempel anvä;nda mikrovå;gsugnen fö;r att fö;rvä;rma maten innan du anvä;nder grillfunktionen fö;r att ge den en krispig yta.

Den inbyggda mikrovå;gsugnen ä;r ett utmä;rkt tillä;gg till ugnen, vilket gö;r det mö;jligt att spara tid och laga mat på; ett mer effektivt sä;tt. Laga allt frå;n kakor till grillad kyckling med lä;tthetUgnen NQ5B4553FBS/U1 ä;r utrustad med flera funktioner som gö;r matlagningen bå;de enkel och sä;ker.

Med det medfö;ljande grillgallret och bakplå;ten kan du laga allt frå;n bakverk till grillad kyckling med lä;tthet. Du kan anvä;nda grillgallret fö;r att ge maten en hä;rlig yta medan bakplå;ten ä;r perfekt fö;r att tillaga kakor och andra bakverk.

Autoprogram fö;r enkel matlagningUgnen har autoprogram fö;r att gö;ra matlagningen ä;nnu enklare. Autoprogrammen gö;r det mö;jligt att enkelt tillaga vanliga maträ;tter, utan att du behö;ver justera temperaturen eller tiden.

Detta gö;r att matlagningen blir ä;nnu enklare och mer bekvä;m fö;r dig. Smarta funktioner med app fö;r fjä;rrstyrning av ugnenUgnen har inte bara avancerade funktioner fö;r matlagning, den har också; en smart WiFi-anslutning som gö;r det mö;jligt att fjä;rrstyra och ö;vervaka ugnen frå;n var som helst med hjä;lp av SmartThings-appen.

Du kan enkelt fö;rvä;rma ugnen eller stä;nga av den nä;r du ä;r utanfö;r hemmet, och du kan ä;ven kontrollera och justera tillagningstemperatur och tid fö;r att sä;kerstä;lla att maten tillagas perfekt. Med fö;rprogrammerade instä;llningar kan du snabbt vä;lja de vanligaste maträ;tterna och njuta av en enklare och mer bekvä;m matlagningsupplevelse.

Denna kompakta inbyggnadsugn ä;r perfekt fö;r mindre kö;k och har allt som behö;vs fö;r att laga god mat på; kort tid. .

Ugnar från andra varumärken

Siemens - BF520LMR0

Ugnar från Siemens

Se produkter inom Ugnar från Siemens.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Bosch BFL520MS0

Ugnar från Bosch

Missa inga bra priser på Ugnar från Bosch.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024