Sidan innehåller annonslänkar

Samsung NQ5B5713GBB/U1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kompaktugn med mikro NQ5B5713GBB/U1 Samsung Snabb och jä;mn tillagningI kompaktugnen NQ5B5713GBB/U1 frå;n Samsung kan du tillaga eller vä;rma maten mycket snabbare och jä;mnare med hjä;lp av mikrovå;gslä;get Solo. Ugnens mikrovå;gsugn ger dig flexibiliteten att laga en mä;ngd enkla vardagsmå;ltider.

Den stora effekten och jä;mna vä;rmefö;rdelningen gö;r att varje rä;tt kan tillagas bå;de snabbt och grundligt. SmartThings CookingGö;r din kö;ksupplevelse roligare.

SmartThings Cooking sparar tid och minskar ansträ;ngningen med matlagning. Moderniserad designNjut av en problemfri matlagningsupplevelse med intuitiv och personlig kontroll.

Den nya designen har en snygg kontrollpanel med en 2,25-tums LCD-display, touch-kontroll och ett enda vred. Baserat på; dina anvä;ndningsmö;nster visar den de vanligaste alternativen som kan vä;ljas snabbt.

Mer glä;dje, mindre ansträ;ngningGö;r din kö;ksupplevelse roligare. SmartThings Cooking sparar tid och minskar ansträ;ngningen med matlagning.

Genom att fö;rstå; dina behov rekommenderar den personligt anpassade recept och skapar en veckomå;ltidsplan. Kontroll var du ä;n ä;rSpara tid och gö;r mer med wifi-anslutning.

Anvä;nd Samsungs app fö;r att enkelt ö;vervaka och kontrollera ugnen oavsett var du befinner dig. Det gö;r att du kan fö;rvä;rma ugnen eller stä;nga av den.

Du kan dessutom kontrollera och justera ugnstemperatur och timer eller snabbt vä;lja fö;rprogrammerade instä;llningar. Den hjä;lper dig ä;ven att å;tgä;rda fel.

Rengö;r enkelt lä;ttare smuts i ugnenÅ;nga gö;r det mycket enklare att bli av med lä;ttare smuts. Jä;mfö;rt med manuell ugnsrengö;ring krä;ver å;ngrengö;ring mindre tid, kraft och ansträ;ngning fö;r att avlä;gsna droppar och stä;nk.

Det skapar å;nga som lö;ser upp matpartiklar så; att eventuella rester kan torkas bort utan att skrubbas, och ugnen blir skinande ren. Tillaga mycket mer i ett stö;rre ugnsutrymmeLaga stö;rre och fler rä;tter i den rymliga ugnen som har en kapacitet på; hela 50 liter.

Det ö;ppnar upp fö;r nya mö;jligheter att laga mat. Du kan laga flera stora rä;tter samtidigt infö;r en stor middagsbjudning, och den har plats fö;r att t.ex.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024