Sidan innehåller annonslänkar

Samsung NV7B4030YCK/U1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn NV7B4030YCK/U1 Samsung Få; nya mö;jligheter i kö;ket med den rymliga och smarta inbyggnadsugnenNV7B4030YCK/U1 frå;n Samsung. Den har en imponerande kapacitet, innovativa funktioner och energieffektivitet.

Tillaga mycket merLaga stö;rre och fler rä;tter i den rymliga ugnen som har en kapacitet på; hela 76 liter. Den ö;ppnar upp fö;r nya mö;jligheter att laga mat.

Du kan laga flera stora rä;tter samtidigt, t.ex. mat fö;r en stor middagsbjudning.

Den har plats fö;r att t.ex. helsteka stora rä;tter som en hel kalkon.

Mer glä;dje, mindre ansträ;ngningGö;r din kö;ksupplevelse roligare. SmartThings Cooking sparar tid och minskar ansträ;ngningen med matlagning.

Genom att fö;rstå; dina behov rekommenderar den personligt anpassade recept och skapar en veckomå;ltidsplan. Den erbjuder ä;ven en guidad matlagningsupplevelse och mö;jliggö;r smidig mathandling.

Hå;ll ugnen stä;ndigt ren med vä;rmeHå;ll insidan av din ugn snygg och ren utan att slö;sa tid och ansträ;ngning på; att skrubba eller anvä;nda kostsamma rengö;ringsprodukter. Ett pyrolytiskt rengö;ringssystem vä;rmer upp insidan fö;r att brä;nna bort eventuellt fett och rester frå;n matlagningen.

Laga maten noggrant fö;r att passa din smakKontrollera rä;tternas innertemperatur lä;ttare och se till att de tillagas fö;r att passa din smak. Termometern gö;r den enkelt genom att tydligt indikera nä;r ä;ven stora bitar mat har tillagats ordentligt.

Det finns ingen anledning att slö;sa tid och vä;rme genom att ö;ppna ugnen fö;r att kontrollera. Stä;ngs mjukt, skonsamt och tystNjut av en lugnare matlagningsupplevelse med Soft Close Door.

Den stä;ngs fö;rsiktigt och tyst. Gå;ngjä;rnet gö;r att dö;rren rö;r sig smidigt de sista centimetrarna, så; den stä;ngs lå;ngsamt och tyst, utan vibrationer eller smä;llande ljud.

Energieffektivitet utan kompromisserGö;r ditt hem mer energieffektivt. Du kan anvä;nda hela ugnen och njuta av exceptionell A+-klassad energieffektivitet med Eco Convention-lä;get.

Det sparar energi genom att anvä;nda mindre strö;m, men du har ä;ndå; bekvä;mligheten med ett mycket stort och flexibelt ugnsutrymme. Och det minskar skadliga CO2-utslä;pp.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024