Sidan innehåller annonslänkar

Samsung NV7B5775WAK/U1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn NV7B5775WAK/U1 Samsung Med innovativa funktioner som Dual Cook-systemet fö;r flexibilitet, Air Sous Vide fö;r jä;mnare matlagning och Air Fry fö;r nyttigare alternativ till fritering, tar Samsung NV7B5775WAK/U1 inbyggnadsugn din matlagning till nya hö;jder. Upplev enkelhet och smarta funktioner som SmartThings Cooking och pyrolytiskt rengö;ringssystem som ger dig mer glä;dje och mindre ansträ;ngning i kö;ket.

2 ugnar i enLaga mat mer flexibelt och effektivt och njut av mer smak. Med en flexibel gå;ngjä;rnsdö;rr och Dual Cook systemet kan du anvä;nda de ö;vre och undre zonerna samtidigt och med olika instä;llningar.

Air Sous Vide fö;r jä;mnare matlagningMed Air Sous Vide kan du tillaga maten jä;mnare utan att den torkar ut. Air Sous Vide hå;ller en jä;mn temperatur under lå;ng tid.

Air Fry fö;r nyttigare alternativMed Air Fry-funktionen kan du njuta av krispiga och lä;ckra rä;tter utan att anvä;nda en traditionell fritö;s. Den kombinerar varmluftscirkulation med en speciell bricka fö;r att omsluta maten och ge ett nyttigare resultat.

Njut av knapriga favoriter med mindre olja och fett. SmartThings Cooking fö;r enkelhet och planeringGö;r din kö;ksupplevelse roligare.

SmartThings Cooking sparar tid och minskar ansträ;ngningen med matlagning. Genom att fö;rstå; dina behov rekommenderar den personligt anpassade recept och skapar en veckomå;ltidsplan.

Den erbjuder ä;ven en guidad matlagningsupplevelse och mö;jliggö;r smidig mathandling. Hå;ll ugnen stä;ndigt ren med vä;rmeHå;ll insidan av din ugn snygg och ren utan att slö;sa tid och ansträ;ngning på; att skrubba eller anvä;nda kostsamma rengö;ringsprodukter.

Ett pyrolytiskt rengö;ringssystem vä;rmer upp insidan fö;r att brä;nna bort eventuellt fett och rester frå;n matlagningen. Laga maten noggrant fö;r att passa din smakKontrollera rä;tternas innertemperatur lä;ttare och se till att de tillagas fö;r att passa din smak.

Termometern gö;r den enkelt genom att tydligt indikera nä;r ä;ven stora bitar mat har tillagats ordentligt. Det finns ingen anledning att slö;sa tid och vä;rme genom att ö;ppna ugnen fö;r att kontrollera. .

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024