Sidan innehåller annonslänkar

Siemens CM636GBS1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kompaktugn CM636GBS1 Siemens Siemens CM636GBS1 ä;r den ultimata lö;sningen fö;r dig som vill ha bå;de en ugn och en mikrovå;gsugn i ett kompakt format. Denna kombinationsugn ger dig den snabbaste vä;gen till utmä;rkta resultat nä;r du ugnssteker och bakar.

Må;ngsidig matlagningMed en ugnsvolym på; 45 liter och hela 13 olika ugnsfunktioner har du oä;ndliga mö;jligheter att utforska din matlagningskreativitet. Frå;n 4D-varmluft och varmluft eco till grillfunktioner och tillagning i lå;gtemperatur, denna ugn har allt du behö;ver fö;r att laga en mä;ngd olika rä;tter.

Effektiv mikrovå;gsugnSiemens CM636GBS1 har uppvä;rmningsmetoder med mikro som sparar tid med upp till 50 %. Den inverterteknik som anvä;nds ger skonsam uppvä;rmning, och fem olika effektlä;gen gö;r det mö;jligt att anpassa mikrovå;gsfunktionen efter dina behov.

Intuitiv styrningDenna ugn ä;r utrustad med en TFT-Touchdisplay som visar klartext och bilder, vilket gö;r det enkelt att navigera och vä;lja ö;nskade instä;llningar. Dessutom har den en digital timer fö;r ö;kad bekvä;mlighet.

Praktiska funktionerMed ecoClean Plus rengö;ring på; bakpanelen blir ugnsrengö;ringen en barnlek. LED-belysningen i ugnen kan stä;ngas av, och ugnsluckan ä;r mjukstä;ngande och -ö;ppnande fö;r extra komfort.

Sä;ker och energisnå;lSiemens har tä;nkt på; din sä;kerhet med funktioner som vä;rmeskyddad ugnslucka, barnspä;rr, sä;kerhetsavstä;ngning och restvä;rmeindikering. Ugnen ä;r ä;ven energieffektiv med energiklass A.

Må;tt och dimensionerDenna kompakta inbyggnadsugn med mikro har må;tten 455 mm i hö;jd, 595 mm i bredd och 548 mm i djup. Inbyggnadsmå;tten ä;r 450 mm i hö;jd, 560 mm i bredd och 550 mm i djup. .

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024