Sidan innehåller annonslänkar

Siemens CM724G1B1

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn CM724G1B1 Siemens Den uppkopplade inbyggnadsugneniQ700 CM724G1B1 ä;r en kombinerad ugn/mikro frå;n Siemens. Denna moderna och praktiska ugn ger ditt kö;k den senaste tekniken.

Den snabba och effektiva mikrovå;gsfunktionen kombineras med ugnens kapacitet fö;r att ge en smidig matlagning. Kompakt design med smarta funktionerCM724G1B1 erbjuder en generö;s volym på; 45 liter och fö;renar ugn och mikro i en produkt.

Funktioner som varioSpeed fö;r snabb tillagning och en ugnsassistent med rö;ststyrning gö;r matlagningen enklare ä;n nå;gonsin. Anvä;ndarvä;nlig touchdisplayNavigera enkelt genom ugnens instä;llningar med TFT-Touchdisplayen.

Den hjä;lper dig att ö;vervaka ugnstemperaturen och att justera instä;llningarna med optisk temperaturkontroll. WiFi-anslutning fö;r smart kontrollUtnyttja den fulla potentialen av din smarta ugn med Home Connect-funktionen, som mö;jliggö;r trå;dlö;s fjä;rrstyrning och ö;vervakning av matlagningen via din smartphone eller surfplatta.

15 vä;rmefunktionerDenna ugn erbjuder upp till 15 olika vä;rmefunktioner, inklusive allt frå;n ö;ver-/undervä;rme till olika grillfunktioner och mikrovå;gsinstä;llningar, vilket ger dig flexibilitet i matlagningen. Enkel rengö;ring med hydrolysCM724G1B1 har hydrolysrengö;ring.

Med humidClean Plus fö;r snabb rengö;ring mjukas smutsen upp i fö;rvä;g genom att fö;rå;nga diskmedel och vatten. Det kan sedan tas bort lä;ttare.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024