Sidan innehåller annonslänkar

Siemens CS656GBS2 Siemens

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn CS656GBS2 Siemens CS656GBS2 frå;n Siemens ä;r en kompakt inbyggnadsugn i snygg rostfri design som kommer att hjä;lpa dig till mä;sterverk i kö;ket. Den kommer med bå;de varmluft och å;nga.

PulseSteam – krispig yta och saftigt inreUgnen ä;r utrustad med pulseSteam som kombinerar bå;de varmluft och å;nga. På; så; sä;tt få;r maten en krispig yta och ett saftigt inre.

Att tillaga mat med å;nga ä;r ett varsamt och hä;lsosamt sä;tt att behandla rå;varor på;. Mineraler och vitaminer behå;lls i hö;gre grad.

Grö;nsaker behå;ller smak och krispighet. Kö;tt, fisk och få;gel blir mö;rt och saftigt.Fö;r å;ngan har ugnen en lö;stagbar vattentank på; 1 liter.

Gott om funktionerTrots sin kompakta storlek rymmer ugnen 47 liter och lyses upp invä;ndigt av effektiv LED-belysning.På; den anvä;ndarvä;nliga touchdisplayen blir det enkelt att navigera tack vare bra visningsfunktioner. Du stä;ller in ugnen och få;r full kontroll.

Med cookControl Plus vä;ljer du din maträ;tt och få;r optimala ugnsinstä;llningar automatiskt. Det finns hela tretton olika ugnsfunktioner att vä;lja på;, bland annat 4D-varmluft samt lå;gtemperaturprogram, program fö;r brö;dbakning och jä;sning, grill och program fö;r pizza.

Ytterligare funktioner ä;r avkalkningsprogram, kokpunktskontroll och torkningsfunktion. Lä;tt att rengö;raInvä;ndigt har ugnen ecoClean Plus-ytbelä;ggning som absorberar och bryter ned smuts och gö;r ugnsrengö;ringen smidig.

Tryggt och sä;kertUgnsluckan har en kylflä;kt som hå;ller luckan sval. Luckan ä;r ä;ven mjukstä;ngande och har barnspä;rr.

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024