Sidan innehåller annonslänkar

Siemens HB010FBV1S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn HB010FBV1S Siemens Om du ä;lskar att baka bullar, kakor eller laga pizza, då; ä;r Siemens HB010FBV1S inbyggnadsugn det perfekta valet fö;r dig. Med den innovativa vä;rmedistributionen i ugnen kan du tillaga mat på; flera nivå;er samtidigt och alltid få; ett perfekt resultat.

Ugnen har 3D hotAir som gö;r att du kan baka på; upp till tre plå;tar samtidigt med hjä;lp av innovativ vä;rmefö;rdelning. Temperaturintervallen strä;cker sig frå;n 50 °C till 270 °C, vilket ger dig maximal flexibilitet i matlagningen.

Perfekt passformSiemens HB010FBV1S inbyggnadsugn har nischmå;tt som passar i de flesta kö;ksinredningar. Med må;tten 575-597 x 560-568 x 550 mm och en ugnsvolym på; 66 liter har du gott om utrymme fö;r att tillaga olika rä;tter samtidigt.

Lä;tt att rengö;raUgnen har en granitemalj-yta som inte bara ser elegant ut utan också; gö;r rengö;ringen enkel. Den hö;gkvalitativa ytan gö;r det lä;tt att torka bort smuts och flä;ckar, vilket sparar tid och ansträ;ngning.

Sä;kerhet i fokusSiemens HB010FBV1S ä;r utrustad med flera sä;kerhetsfunktioner, inklusive mekanisk luckspä;rr och vä;rmeskyddad ugnslucka. Ugnsluckan fö;rblir sval, och du kan lita på; att ugnen ä;r sä;ker att anvä;nda ä;ven vid hö;ga temperaturer. .

Ugnar från andra varumärken

Bosch - BFL524MS0

Ugnar från Bosch

Utforska allt inom Ugnar från Bosch.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Bertello Pizzaugn

Ugnar från Bertello

Missa inga bra priser på Ugnar från Bertello.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024