Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool OKZ9 6280 SPM WH

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn OKZ9 6280 SPM WH frå;n Whirlpool OKZ9 6280 SPM WH frå;n Whirlpool ä;r en vit inbyggnadsugn med stor kapacitet, hela 73 liter. Perfekt resultat varje gå;ngUgnen har 6TH SENSE automatik som gö;r det enklare fö;r alla att lyckas med matlagningen.

Du behö;ver bara vä;lja ett av de fö;rprogrammerade recepten och ugnen tar hand om matlagningen å;t dig – med utsö;kta resultat. Laga mat på; 3 nivå;erMed Cook3 kan du spara bå;de tid och energi.

Det extra stora ugnsutrymmet och ett kraftfullt varmluftssystem gö;r det mö;jligt att laga mat på; tre nivå;er samtidigt. Det effektiva varmluftssystemet ser till att den varma luften distribueras jä;mnt i hela ugnen och att smak och doft frå;n de olika rä;tterna inte blandas.

FunktionerUgnen har integrerad stektermometer och elektronisk temperaturstyrning med LED-display och touch kontroll. Bland ugnsfunktionerna hittar du varmluft, under/ö;vervä;rme och grill.

Ugnen har också; en funktion fö;r upptining. Luckan ä;r mjukstä;ngande och har ett greppvä;nligt handtag.

Fö;r din och din familjs sä;kerhet ä;r luckan fö;rsedd med lucklå;s. Enkel rengö;ringOKZ9 6280 SPM WH har en pyrolytisk rengö;ringsfunktion som gö;r att all smuts brä;nns bort och du behö;ver bara torka bort askan. .

Ugnar från andra varumärken

Siemens - BF520LMR0

Ugnar från Siemens

Se produkter inom Ugnar från Siemens.
Grillplatta vändbar BBQ Smeg svart

Ugnar från Smeg

Utforska allt inom Ugnar från Smeg.
Cylinda IM 91M

Ugnar från Cylinda

Visa produkter inom Ugnar från Cylinda.
Bosch BFL520MS0

Ugnar från Bosch

Missa inga bra priser på Ugnar från Bosch.
Elvita CKI4449S

Ugnar från Elvita

Utforska allt inom Ugnar från Elvita.
Husqvarna QN4238W

Ugnar från Husqvarna

Se produkter inom Ugnar från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024